Schaduwdoek rechthoek

Met een schaduwdoek rechthoek kun je een ideale schaduwplek creëren op jouw terras. Het is erg lekker om van de zon te genieten maar even de schaduw opzoeken is ook fijn! Je kan natuurlijk schaduw creëren met een parasol, maar je kan er ook voor kiezen om een schaduwdoek rechthoek op te hangen. Hierbij heb je geen parasol voet op jouw terras en een schaduwdoek geeft jouw tuin of terras direct een hippe uitstraling!

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken

  • € 98,95€ 219,95 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 273,95€ 295,95 inclusief BTW
    Opties selecteren

Bekijk alle standaard schaduwdoeken met rechthoekige vorm en maatwerk schaduwdoeken van ZONZ sunsails.

Schaduwdoek Rechthoek standaard

ZONZ heeft een uitgebreid assortiment aan standaard maten. Ons standaard assortiment is  van goede kwaliteit en biedt de keuze uit waterdoorlatende of waterdichte doeken. De waterdoorlatende doeken hebben we in vier verschillende kleuren en de waterdichte doeken in drie kleuren. Wanneer een standaard maat past op jouw terras kan dit een voordelige keuze zijn. Tevens bieden hebben wij ook schaduwdoeken uit het topsegment aan. Een schaduwdoek  van Umbrosa geeft een luxe uitstraling!

Schaduwdoek Rechthoek Maatwerk

Wanneer de standaard maten  en/ of kleuren geen uitkomst bieden kies je voor een maatwerk doek. Een maatwerk schaduwdoek rechthoek is gemaakt van geweven doekmateriaal dat van A-kwaliteit is. Het doek heeft een dubbel gestikte afwerkingsrand met een gecurvde verstevigingsband. Door deze rand kan je het doek mooi op spanning brengen. Dankzij de goede kwaliteit gaat het doek zeer lang mee. Wij bieden op het maatwerk altijd een garantie van 1 jaar op de materialen en 5 jaar op UV-degradatie op schaduwdoeken.

Schaduwdoek rechthoek bevestiging

Een schaduwdoek kun je bevestigen aan de gevel en/ of aan palen. Vervolgens breng je het doek op spanning met draadspanners of een katrol set. Met een katrol set kun je het doek gemakkelijk ophangen of er af halen zonder dat je er een trap bij nodig hebt! Uiteraard kun je ook alle benodigde bevestigingsmaterialen vinden bij ZONZ.

Wil jij ook graag jouw tuin of terras een hippe uitstraling geven met een schaduwdoek rechthoek? Bestel dan nu snel jouw maatwerk  of standaard schaduwdoek!

Keuzehulp

Naast de vorm van het schaduwdoek zijn er nog meer aspecten waar je aan moet denken, zoals de plek waar je het doek wilt bevestigen. Is dit in een pergola of hangt het doek los? Wil je een waterdicht of een waterdoorlatend doek? De keuzehulp van ZONZ helpt jou bij het beantwoorden van deze vragen, waardoor je uiteindelijk de juiste keuze kunt maken voor jouw ideale schaduwdoek.

Bekijk hoe je zelf eenvoudig een Hypar Schaduwdoek monteert in jouw eigen tuin