Schaduwdoek vierkant

Schaduwdoek vierkant? Bij Zonz de grootste keuze

Schaduwdoek vierkant

Op zoek naar een schaduwdoek vierkant voor de zomerse dagen in Nederland? Zonz sunsails verkoopt schaduwdoeken in diverse vormen en maten waaronder een schaduwdoek vierkant. Dankzij het schaduwdoek kunt u heerlijk genieten van schaduw tijdens warme zomerdagen. Met een vierkant schaduwdoek creëert u gemakkelijk een sfeervolle schaduwplek in uw tuin. De vierkante vorm zorgt ervoor dat het schaduwdoek voor bijna elke tuin of terras geschikt is. Liever een andere vorm? Bekijk hier ons gehele aanbod.

Voordelen van een schaduwdoek vierkant

Het vierkante schaduwdoek is gemaakt van waterdoorlatend kunststof geweven hdpe doekmateriaal wat niet alleen schaduw creëert maar ook tot 95% beschermt tegen UV-straling . De temperatuur onder het doek is, vanwege de kleine gaatjes in het doek waar wind doorheen kan, 30% lager dan in de hete zon. U kunt dus gemakkelijk de hele dag onder het doek blijven zitten!

Bekijk nu alle vierkante schaduwdoeken

schaduwdoek vierkant zand

A-kwaliteit schaduwdoekmateriaal met hoge garantie

Een schaduwdoek heeft nog veel andere voordelen. Een schaduwdoek vierkant is gemaakt van geweven doekmateriaal dat van A- kwaliteit is. Het doek heeft een dubbel gestikte, gecurvde afwerkingsrand met een verstevigingsband. Door deze rand kunt u het doek mooi op spanning brengen. Dankzij de goede kwaliteit gaat het doek zeer lang mee. Wij bieden altijd een garantie van 1 jaar op de materialen en 5 jaar op UV-degradatie.

Alle schaduwdoeken zijn makkelijk in gebruik

Het schaduwdoek is zeer makkelijk in gebruik. Het schaduwdoek vierkant wordt geleverd in een handige draagtas en is, dankzij het bevestigingsmateriaal dat u ook kunt bestellen, makkelijk en snel te (de)monteren. Hierdoor kunt u het schaduwdoek gemakkelijk ophangen aan het begin van de lente en in de winter weer opbergen.

Schaduwdoek vierkant of andere maten en vormen

Het schaduwdoek vierkant is te verkrijgen in drie standaardmaten en vijf verschillende kleuren. Ook is het mogelijk om uw schaduwdoek vierkant op maat te laten maken.

Interesse in een Zonz schaduwdoek vierkant?

Interesse in een schaduwdoek vierkant? Wij bieden altijd gratis advies en volledige service bij zowel de standaard vierkante schaduwdoeken als de op maat gemaakte vierkante schaduwdoeken. U krijgt bij de aankoop van een standaard doek altijd garantie en 14 dagen omruiltijd. Bekijk direct ons assortiment in de webshop. Heb je nog vragen? Laat het ons weten op 030-7850458 of [email protected].