Sunfighters schaduwdoek

Sunfighters schaduwdoeken voor dé ideale schaduw

Het is heerlijk en gezond om met enige regelmaat even in de zon te gaan zitten en heerlijk tot rust te komen. Teveel in de zon zitten is echter niet goed voor u, dus u moet ook regelmatig de schaduw opzoeken. U kunt hiervoor een parasol kopen, maar deze zijn vaak erg duur en onhandig. Bij ZONZ kunt u een Sunfighters schaduwdoek kopen. Een handig schaduwdoek waarmee u een schaduwrijke zitplek kunt creëren.

Een Sunfighters schaduwdoek of zonnezeil

De doeken van het merk Sunfighters zijn er in waterdoorlatend of waterafstotende doeksoort. De waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen waardoor ze beschermen tegen een lichte regenbui.

Een kwalitatief goed schaduwdoek

ZONZ kiest het merk Sunfighters als huismerk. De Sunfighters voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek of zonnezeil. Ze beschermen tot 95% tegen gevaarlijke UV-straling. Ze zijn voorzien van een dubbele zoom voorzien van verstevigingsband en de ringen op de hoeken zijn van roestvaststaal. U kunt uw standaard Sunfighters in vele afmetingen, diverse vormen en vijf kleuren aanschaffen. In tegenstelling tot een parasol hoeft u deze niet weg te halen bij slecht weer, ze zijn namelijk bestand tegen weer en wind. Daarnaast zijn ze ook erg voordelig, zeker wanneer u deze bij Zonz koopt!

Contact met ZONZ

Een Sunfighters doek vormt een goed alternatief voor een parasol. U kunt deze bij ZONZ kopen; alle standaard maten hebben we op voorraad. Bekijk snel ons complete aanbod in onze webshop of neem bij vragen eerst nog contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar [email protected] of het contactformulier insturen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 055-2021972.