Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping van ZONZ zit jij altijd perfect beschermd op jouw terras. Al onze doeksoorten van hoge kwaliteit en bieden verkoeling, beschutting en bescherming. Je kunt het doek op de door jouw gewenste afmeting en afwerking bestellen in vele kleuren mogelijk!

Terrasoverkapping voor bescherming

In de zomer kunnen vaak heerlijk genieten van mooi zonnig weer. Die zon is natuurlijk zalig maar het is ook belangrijk om een goede schaduwplek te hebben op jouw (dak)terras. Iedereen weet inmiddels hoe belangrijk het is om jezelf goed te beschermen tegen schadelijke UV straling maar dat het ook lastig is hier altijd aan te denken. Met een doek van ZONZ als terrasoverkapping heb je de oplossing gevonden! Al onze doeken bieden een UV bescherming van minimaal 90%! Daarnaast bieden de doeken heerlijke verkoeling op warme dagen.

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken

Maatwerk terrasoverkapping

ZONZ is dé expert in het maken van maatwerk doeken. Dit is dan ook de ideale oplossing voor een terrasoverkapping. Om schaduw te creëren heb geen sta in de weg parasol nodig.   Met een terrasoverkapping van ZONZ heb je veel schaduw, het kan het hele seizoen blijven hangen en het ziet er prachtig uit! Als maatwerkspecialist bieden wij de keuze tussen verschillende doeksoorten. De belangrijkste keuze die je daarin moet maken is of je kiest voor een waterdoorlatend of waterdicht doek. Met een waterdichtdoek zit je tijdens een regenbuitje ook droog, hou er dan wel rekening mee dat het doek schuin opgehangen wordt zodat het water er af kan lopen! Daarnaast heb je bij ZONZ de mogelijkheid om jouw zonbescherming compleet te maken met een bijpassend winddoek. Dit beschermt niet alleen tegen de wind maar ook tegen de laagstaande avondzon! Zo kun jij  ultiem genieten van jouw terras!

 

 

Hoe meet ik een doek in als terrasoverkapping?

Het is belangrijk dat een doek dat gebruikt wordt als terrasoverkapping goed ingemeten wordt. Zeker wanneer het doek in een bestaande (pergola)constructie gehangen wordt. Allereerst moet je bedenken op welke wijze je het doek wilt bevestigen. Doe je dit met koord of met spanelastieken? En is het mogelijk om aan de binnenkant van de constructie bevestigingspunten te maken? Vervolgens meet je de binnenkant van de constructie op. Van die binnenmaten haal je vervolgens de spanmarge af. Dat is dan de maat van het doek voor jouw terrasoverkapping. Heb je hier hulp bij nodig? Bekijk dan eens onze adviespagina.

Kortom: met een doek van ZONZ als terrasoverkapping zit jij deze zomer gegarandeerd goed! Bestel er direct een via onze webshop. Heb je nog aanvullend advies nodig? Vul dan het contactformulier in.