Terrasoverkapping

Terrasoverkapping zeildoek – Grootste assortiment zeildoeken

Zonz heeft het grootste assortiment terrasoverkapping zeildoeken

Wat is jouw ideale zomerse dag? Is het heerlijk relaxen in de zon om vervolgens lekker met vrienden of familie in de tuin te gaan eten op je prachtige terras? Het is dan wel tijd om even uit de zon te gaan en een terrasoverkapping zeildoek helpt hierbij. Dit hoeft echter geen grote en dure constructie te zijn en liever ook geen sta-in-de-weg parasol. Je kunt een praktisch zeildoek als overkapping gebruiken.

Zonz helpt je bij de keuze voor het juiste zeildoek

Maar ja, hoe kies je nu een geschikt terrasoverkapping zeildoek? Zonz is dé specialist op het gebied van zonwering en wij kunnen je van een terrasoverkapping van uitstekende hoge kwaliteit zeildoek voorzien in vele doeksoorten en diverse kleuren. Dit zeildoek ziet er prachtig uit en kan ook in waterdicht doek geleverd worden, waardoor je zelfs bij een regenbui buiten kunt genieten. Bekijk alle mogelijkheden op onze website of kom langs in onze showroom in De Meern.

Een Zonz zeildoek als terrasoverkapping

Er zijn veel mogelijkheden voor de perfecte schaduw op jouw terras. Een zeildoek van waterafstotend doekmateriaal geeft de beste bescherming tegen de gevaarlijke UV-straling. Met een zeildoek als terrasoverkapping zit je ook nog eens lekker droog. Hang het zeil voldoende op afschot voor afvoer van regenwater, zodat er geen waterzak in het zeil kan ontstaan.

Contact

Een terrasoverkapping van zeildoek? Het is allemaal mogelijk bij de specialisten van Zonz. Lees meer op onze website of neem contact met ons op door te bellen met 030-7850458. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zonz.nl of gebruik maken van het contactformulier.