Vindt de ideale terrasschermen bij (Z)ONZ

Terrasschermen in verschillende soorten en maten

Terrasschermen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. Je kunt kiezen uit een horizontaal schaduwdoek, maar een verticaal winddoek is ook mogelijk. Op basis van jouw wensen, kijken we samen naar het ideale terrasscherm. Ligt de prioriteit bij het creëren van schaduw, dan is een schaduwdoek het meest geschikt. Ben je toch op zoek naar een manier om de wind tegen te houden en privacy te creëren, dan is een winddoek wellicht meer geschikt.

Bekijk Maatwerk Terrasschermen Bekijk Standaard Terrasschermen

Wanneer kies ik voor een schaduwdoek als terrasscherm?

Terrasschermen bieden enorm veel voordelen. Het schaduwdoek bijvoorbeeld is bijzonder praktisch, duurzaam en erg betaalbaar. Het doek vervangt de traditionele parasol, waardoor je geen rekening meer hoeft te houden met een voet die in de weg staat. Tevens scheelt het veel opbergruimte. Een schaduwdoek kan het hele seizoen blijven hangen, dus na de bevestiging van het doek, heb je er geen omkijken meer naar. Een waterdoorlatend schaduwdoek is een doek met kleine gaatjes dat tot 95% beschermt tegen UV-straling. Regen gaat er doorheen, waardoor er zich nooit een waterzak kan vormen. Een zonnezeil in de vorm van een waterdicht schaduwdoek is ook een optie, dit doek is gemaakt van waterafstotend materiaal. Het doekmateriaal beschermt het beste tegen UV-straling. Het harmonicadoek is een flexibel waterdoorlatend of waterdicht (schaduw)doek voorzien van lamellen, dat over staaldraden open en dicht schuift. ZONZ sunsails biedt je de keuze uit standaard schaduwdoeken en maatwerk schaduwdoeken.

Wanneer kies ik voor een winddoek als terrasscherm?

Een winddoek wordt in de meeste gevallen verticaal bevestigd. Dit doek is geschikt om privacy te bieden, de wind tegen te houden en te beschermen tegen laagstaande zon. Het doek is eenvoudig te monteren en je kunt het snel oprollen. Mocht je het winddoek niet gebruiken of het liever hoger of lager hebben hangen, dan kun je de lengte makkelijk zelf verstellen. In standaard maten hebben we windschermen van Nesling die je kunt oprollen, welke 240 cm verticaal omlaag uitrolt. Verkrijgbaar in drie kleuren en vijf breedtematen. Of de meer luxe Inova van Luxxout, welke in een cassette bevestigd is. Deze heeft een hoogtemaat van 185 cm en is 400 cm horizontaal zijwaarts uitrolbaar. Luxxout is ook in maatwerk verkrijgbaar in twee doeksoorten, drie cassettekleuren en in vele doekkleuren; zowel horizontaal als verticaal uitrolbaar.

Hoe monteer ik een Sunnysail Telescoopmast?

Contact

Terrasschermen vormen dus een perfect alternatief voor parasols en andere zonwering. Lees er alles over op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier of stuur een e-mail naar info@zonz.nl. Telefonisch kun je ons bereiken op: 055-2021972.

Bekijk Maatwerk Terrasschermen Bekijk Standaard Terrasschermen