Verzenden van je bestelling bij ZONZ

Je betaalt bij ons geen verzendkosten! Je kunt in het bestelproces kiezen uit diverse bezorgopties; aflevering thuis, elders of op een pakketpunt.

Binnen 1-2 werkdagen heb je je bestelling van een standaard product in huis. Bij grote drukte in het hoogseizoen kan de levertijd echter enkele dagen langer bedragen. Wij sturen altijd een e-mail indien het verzendproces langer zal duren. Maatwerk wordt eind januari geleverd.

Wij werken voor de verzending met betrouwbare partners als PostNL Pakketservice, DHL, DPD of GLS. Als je op het moment van aflevering niet thuis bent wordt het pakket (indien mogelijk) afgeleverd bij de buren en ontvang je daarvan bericht. Na de 2e mislukte afleverpoging (PostNL doet nog maar 1 poging) wordt het pakket afgegeven bij het plaatselijke pakketpunt. Ook hiervan ontvang je een bericht.

Controleer het product bij ontvangst op eventuele schade. Wij verpakken onze producten met zorg, maar soms kan de verpakking tijdens transport onverhoopt beschadigd raken. Klopt er iets niet laat het ons dan z.s.m. weten door een e-mail te sturen naar [email protected].

Heb je nog vragen over de verzending van je ZONZ product? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel ons op 055-2021972.