Waterdicht schaduwdoek

Waterdicht schaduwdoek: Schaduw en bescherming tegen UV en regen

Met een waterdicht schaduwdoek kan je op eenvoudige wijze een mooie sfeervolle en schaduwrijke plek in je tuin creëren. Hoe lekker het ook is om in de zon te zitten, je moet af en toe de schaduw opzoeken voor bescherming van je huid. Een waterdicht doek geeft veel schaduw en beschermt uitstekend tegen de gevaarlijke UV-straling. Het doekmateriaal heeft een dichte structuur en geeft daardoor de beste bescherming tegen de zon die er is!

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken

  • € 273,95€ 295,95 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 142,95€ 186,95 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 133,95€ 189,95 inclusief BTW
    Opties selecteren

Bekijk alle waterdichte schaduwdoeken en maatwerk schaduwdoeken van ZONZ sunsails.

Een waterdicht schaduwdoek om lekker droog te zitten

Onder dit doek zit je lekker droog bij een lichte regen bui. Tevens kan je er in het voor- en najaar nog lekker onder zitten als de zonkracht wat minder is; de warmte blijft namelijk deels onder het doek hangen. Je tuinmeubelen met kussens blijven lekker droog onder een waterdicht schaduwdoek. Hang het waterdichte schaduwdoek minimaal op 30% afschot voor afvoer van regenwater. Bij horizontale montage kan zich een waterzak vormen, waardoor het doek kan uitscheuren.

Een waterdicht schaduwdoek heeft vele voordelen t.o.v. een parasol

In tegenstelling tot een parasol waar je veel opbergruimte voor nodig hebt, is dit met een waterdicht schaduwdoek niet het geval. Het doek kan het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. In het najaar haal je het doek er snel af en berg je het droog op. Een schaduwdoek geeft meer m2 schaduw en is in de aanschaf goedkoper dan een parasol.

Waterdicht schaduwdoeken of standaard schaduwdoek van Zonz

Zonz verkoopt standaard schaduwdoeken, verkrijgbaar in 5 kleuren en vele maten, en maatwerk schaduwdoeken van waterdicht doekmateriaal.

Hoe maak je de beste keuze?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij ZONZ en daarom helpen we je graag op weg bij het maken van de juiste keuze. Hiervoor bieden we de keuzehulp van ZONZ aan. Hiermee loop je stap voor stap langs al jouw wensen en hopen we dat je uiteindelijk een goede keuze maakt voor een schaduwdoek. Tijdens de keuzehulp krijg je ook uitleg over de verschillende opties, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken. Misschien kom je er wel achter dat een waterdoorlatend doek veel beter is in jouw tuin.

Wil je ook een waterdicht schaduwdoek? Neem contact op!

Wil je een schaduwdoek kopen die geheel waterdicht is? Dan kan bij ons! Voor meer informatie, kijk op onze website. Als je vragen hebt kan je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je kunt ook het contactformulier opsturen of bellen met 030-7850458.