Waterdicht schaduwdoek

Waterdicht schaduwdoek – Schaduw en bescherming tegen UV

Waterdicht schaduwdoek

Met een waterdicht schaduwdoek kan je op eenvoudige wijze een mooie sfeervolle en schaduwrijke plek in je tuin creëren. Hoe lekker het ook is om in de zon te zitten, je moet af en toe de schaduw opzoeken voor bescherming van je huid. Een waterdicht doek geeft veel schaduw en beschermt uitstekend tegen de gevaarlijke UV-straling. Het doekmateriaal heeft een dichte structuur en geeft daardoor de beste bescherming tegen de zon die er is!

Een waterdicht schaduwdoek om lekker droog te zitten

Onder dit doek zit je lekker droog bij een lichte regen bui. Tevens kan je er in het voor- en najaar nog lekker onder zitten als de zonkracht wat minder is; de warmte blijft namelijk deels onder het doek hangen. Je tuinmeubelen met kussens blijven lekker droog onder een waterdicht schaduwdoek. Hang het waterdichte schaduwdoek min. 30% op afschot voor afvoer van regenwater. Bij horizontale montage kan zich een waterzak vormen, waardoor het doek kan uitscheuren.

De voordelen van een waterdicht schaduwdoek t.o.v. een parasol

In tegenstelling tot een parasol waar je veel opbergruimte voor nodig hebt, is dit met een waterdicht schaduwdoek niet het geval.Het doek kan het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. In het najaar haal je het snel eraf en berg je het droog op. Een schaduwdoek geeft meer m2 schaduw en is in de aanschaf goedkoper dan een parasol.

Standaard doeken of waterdichte schaduwdoeken van Zonz

Zonz verkoopt zowel standaard schaduwdoeken -verkrijgbaar in 5 kleuren en vele maten- als maatwerk schaduwdoeken van waterdicht doekmateriaal.

Contact

Wil je een schaduwdoek kopen die geheel waterdicht is? Dan kan bij ons! Voor meer informatie, kijk op onze website. Als je vragen hebt kan je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@zonz.nl. Je kunt ook het contactformulier opsturen of bellen met 030-7850458.