Windbreekgaas

Windbreekgaas is dé oplossing wanneer je lekker beschut tegen de wind buiten wilt zitten. Maar het beschermt niet alleen tegen de wind maar ook tegen inkijk en het is UV werend! Wanneer je jouw tuin of terras omheind met gaas kun je heerlijk in alle privacy genieten van de zon!

Toepassingen windbreekgaas.

Windbreekgaas is op veel verschillende manieren te gebruiken. Je ziet het veel bij sportverenigingen maar ook in jouw eigen tuin of (dak)terras kan dit type doek een uitkomst bieden. Zo kun je het gebruiken om jouw schutting of hekwerk zicht dicht te maken, als wind- of privacydoek gebruiken, als omheining of als balkondoek.

Materiaal Windbreekgaas

Het materiaal waarvan het gaas gemaakt is biedt een windreductie van 80 tot 90%. Je kunt het beste een waterdoorlatend doektype verkiezen boven water- en winddichte doekmaterialen. Doordat waterdicht doekmateriaal helemaal geen wind doorlaat  en het doorgaans verticaal wordt opgehangen kan het doek snel kapot gaan wanneer het hard waait. Windbreekgaas is in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen. Je kunt het  ook op rol kopen. Dit kan in verschillende kleuren en afmetingen.  Het doek wordt standaard afgewerkt met verstevigde randafwerking en knoopsgaten.

Windbreekgaas Winddoek Wit Hekwerk Van ZONZ         Windbreekgaas Winddoek Dakterras Van ZONZ

 

Windbreekgaas maatwerk

We kunnen het gaas ook helemaal op maat voor je maken. Onze maatwerkdoeken worden standaard afgewerkt met verstevigingband en zeilogen om de 30 cm. Je kunt er ook voor kiezen om enkel op de hoeken ogen te plaatsen, enkel verstevigingsband of voor een holle zoom. Je kan zelfs voor elke zijde van het doek een andere afwerking kiezen. Zo kunnen wij  voor elke situatie een passend doek maken. Het is beschikbaar in 2 verschillende doeksoorten en in vele verschillende kleuren en vormen.

Windbreekgaas bedrukt     Windbreekgaas Groen

 

Bevestiging windbreekgaas.

Je kunt het gaas op verschillende manieren bevestigen. Zo kun je het gaas bevestigen met tierips. Ook kun je het opspannen met spanelastieken of koord. Het is nét wat jij het mooist en meest praktisch vindt. Alle bevestigingsmaterialen zijn ook makkelijk en direct te bestellen bij ZONZ!

Bestel nu snel jouw windbreekgaas op rol of als maatwerk. Bij ZONZ betaal je geen verzendkosten!