Windscherm tuin: Uit de wind en in de schaduw

Windscherm tuin van ZONZ

Een windscherm is ideaal voor in de tuin, op het terras of op het balkon. Het wind scherm voor in je tuin houdt de wind tegen en je kunt er een beschutte plek mee creëren. Het scherm verhoogt de privacy, omdat je ervoor kan zorgen dat je geen inkijk meer hebt in de tuin of op het balkon. Het windscherm beschermt tevens tegen zijwaartse regen en houdt je uit de laagstaande middagzon. De schermen tegen de wind op maat van ZONZ zijn volledig naar eigen smaak online te ontwerpen en bestellen. Je kunt kiezen uit de vorm, afmetingen, materiaaltype, kleur en bevestigingsmaterialen. Zo creëer je naar eigen inzicht een windscherm.

Bekijk ons assortiment STANDAARD uitrolbare windschermen

  • € 0,00 inclusief BTW
    In winkelmand

Bekijk alle standaard winddoeken en maatwerk winddoeken van ZONZ sunsails.

Hoe bevestig ik een windscherm?

Een (oprolbaar) scherm voor in de tuin is eenvoudig te bevestigen aan de gevel, de veranda of tussen de palen van een pergola. Met hulp van de meegeleverde montagehandleiding hangt het scherm binnen no time. Het is mogelijk om het windscherm horizontaal of verticaal te bevestigen. Je kunt het scherm gemakkelijk oprollen, mocht je het niet willen zien wanneer je niet buiten zit.

Een standaard of maatwerk windscherm tuin

In standaard maten heeft ZONZ Sunsails wind schermen die je kunt oprollen van Nesling, welke 240cm verticaal kunnen uitrollen. Dit windscherm is verkrijgbaar in drie kleuren en vijf breedtematen. De Inova van Luxxout is een luxere versie, welke is bevestigd in een cassette. Deze heeft een hoogtemaat van 185cm en is 400cm horizontaal zijwaarts uitrolbaar. Luxxout is ook in maatwerk verkrijgbaar in twee doeksoorten, drie cassettekleuren en vele doekkleuren. Dit scherm is zowel horizontaal als verticaal uitrolbaar. Indien je een MAATWERK oprolbaar scherm van Luxxout wilt, informeer dan naar de mogelijkheden.

Waarom een windscherm in je tuin?

Met een oprolbaar scherm tegen de wind zit je heerlijk beschut uit de wind en geniet je van veel privacy. Het scherm is verticaal of horizontaal uitrolbaar en verkrijgbaar in standaard maten of als maatwerk windscherm. Het windscherm is eenvoudig zelf te monteren aan de gevel, de veranda of de pergola. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment windschermen van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een permanent bevestigd doek? Bekijk dan de balkondoeken die niet oprolbaar zijn.

Bekijk ons assortiment STANDAARD uitrolbare windschermen