Menu
EUR

Schaduwdoek bij kinderdagverblijven

Een schaduwdoek boven de speelplaats

Met een schaduwdoek creëer je veel m2 aan schaduw boven de speelplaats of zandbak van een kinderdagverblijf. De kinderen zijn goed beschermd tegen de gevaarlijke UV-straling. Ook is de temperatuur onder het schaduwdoek koeler, door de gaatjes in het doek. 

Ook kunnen speeltoestellen zoals glijbanen erg warm worden in de zomer. Of wat denk je dan de babybedjes, die je tegenwoordig steeds vaker buiten ziet staan? Zorg voor voldoende schaduw op het speelplein!

Schaduwdoek bij kinderdagverblijf 

Kinderen spelen veilig in de zon onder een schaduwdoek

De huid van jonge kinderen heeft meer bescherming nodig dan die van een volwassene. Kinderen dienen dus goed beschermd buiten te spelen. Onze schaduwdoeken beschermen tot wel 95% tegen de gevaarlijke UV-straling. Je hoeft de kinderen veel minder vaak in te smeren op het kinderdagverblijf.

Tip: bestel een schaduwdoek groter dan de zandbak zelf, omdat de zon op het zuiden er nog minimaal 1m onderdoor schijnt.

 

Gemak met kindvriendelijke schaduwdoeken

Geen gesjouw meer met hinderlijke, zware parasols die omwaaien en niet te tillen zijn. Geen gedoe meer met partytenten die de lucht in vliegen! Onze schaduwdoeken kunnen het hele seizoen blijven hangen. En met onze gemakkelijke katrolset haal je ze –indien nodig- er snel én zonder trap binnen 2 min. af! We willen het de medewerkers van een kinderdagverblijf zo gemakkelijk mogelijk maken.

Mooi om ze te bevestigen aan robuuste, geschuurde Robinia palen, welke een natuurlijke uitstraling hebben en géén splinters geven. Je hebt al een compleet geïnstalleerd schaduwdoek aan 4 palen voor een kinderdagverblijf vanaf € 1995. Heb jij ook behoefte aan een schaduwdoek op de speelplaats of boven de zandbak bij het kinderdagverblijf?

Bestel snel in onze webshop of neem contact op voor een installatie-aanvraag.

 

Complete installatie van schaduwdoeken

Hoe gaan we te werk? Vraag een offerte bij (Z)ons op; wees daarin zo specifiek mogelijk. Waar en hoeveel m2 schaduw je wenst en of het aan palen en/of gevel kan komen. Denk aan plekken waar kinderen vaak langdurig stil zitten, zoals de zandbak of babyhoek. Ook kan bijvoorbeeld de glijbaan erg heet worden in de zomer.

Je ontvangt dan eerst een globale prijsindicatie van ons. Mocht dat binnen het budget vallen, stellen we aan de hand van een ingestuurde foto en afmetingen (zandbak, speelplaats)* een gerichte offerte op. We weten dan of het schaduwdoek aan de gevel en palen of alleen aan palen bevestigd moet worden. Bij akkoord komen we na +/- 4-6 wkn de complete montage uitvoeren.

We houden er rekening mee dat de palen niet hinderlijk in de weg komen te staan. Ook plaatsen we het doek min. 1,5m naar het Zuiden, omdat de zon het eerste stuk er nog onderdoor schijnt. De palen zetten we 1m diep de grond in; meestal kan dat zonder beton. Omdat ze zeer robuust zijn, gaan die geen kant meer op. Nadat we de tegels rondom de palen netjes hebben gezaagd en de overtollige grond hebben afgevoerd, zit onze klus erop. En we gaan natuurlijk pas weg als jij tevreden bent!

Mocht je zelf totaal nog geen idee hebben, dan komen we graag langs om je advies te geven! Stuur een email naar [email protected] of bel naar 055-2021972.

Voor een offerte aanvraag neem dan contact met (Z)ons op.

Wij werken landelijk samen met erkende bedrijven en verzorgen zelf de complete installatie van schaduwplekken op het buitenterrein van jouw kinderdagverblijf of horeca. Zo werkt ZONZ bijvoorbeeld samen met clusters van grote kinderdagverblijven, hoveniers en speeltoestellenleveranciers. Wij leveren onder andere aan Partou, SKDD, Smallsteps, Tinteltuin, SKA en Bink Kinderopvang. Heel Nederland hangt vol met (Z)ons!

“En naast het feit dat schaduwdoeken uitstekend tegen de zon beschermen, geven ze ook een leuke uitstraling aan ons speelplein!”

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!