Schaduwdoek waterdoorlatend

schaduwdoek waterdoorlatend zonz

Palen

Palen voor schaduwdoek of zonnezeil

Zonnezeil waterdicht

zonnezeil waterdicht zonz

Ons topsegment - pure luxe

Ons topsegment - pure luxe

Wavesail / harmonicadoek

wavesail harmonicadoek waterdoorlatend zonz

Maatwerk

bereken hier zelf je maatwerk prijs

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal schaduwdoek of zonnezeil

Wind- en Privacydoek

Klik hier voor wind-en-privacy-doek

zonnedoek op maat? Bij Zonz het beste advies!

Laat je goed informeren bij de aanschaf van een zonnedoek op maat

Bedenk goed wat je wilt als je een zonnedoek op maat laat maken. Zonnedoeken zijn een betaalbaar en praktisch alternatief voor een parasol. Ze hebben een zware sta-in-de-weg voet en je dient ze steeds te verplaatsen voor de juiste schaduw op je terras. Ook moet je ze bij regen en harde wind opbergen wat veel opbergruimte vergt. Met een zonnedoek heb je hier geen last van; je kunt het doek de hele zomer buiten laten hangen. Het doek is weerbestendig, beschermt uitstekend tegen UV-straling en zorgt voor veel schaduw op je terras. 

Er is zoveel mogelijk bij een zonnedoek op maat

Omdat jouw terras anders is dan die van de buren, wil je jouw zonnedoek wellicht ook op een andere manier ophangen. Een andere manier van montage behoeft wellicht ook een andere randafwerking van je zonnedoek. In diverse randafwerkingen kunnen wij jouw doek volledig op maat maken zodat deze perfect past in jouw situatie. Wil je een doek horizontaal in je pergola hangen of juist verticaal als bescherming tegen de laagstaande zon? Er zijn veel mogelijkheden!

Om je goed te adviseren hebben we -met onze jarenlange ervaring- alle tips en adviezen voor je op een rijtje gezet. Je bent er dan zeker van dat je een goed product aanschaft waar je jarenlang plezier van zult hebben. Op al ons maatwerk krijg je 2 tot 5 jaar garantie op UV-degradatie; afhankelijk van de doeksoort.

Zonnedoeken zijn praktisch, duurzaam en betaalbaar

Een zonnedoek op maat kunnen we voor je maken in diverse doeksoorten, in alle vormen en in vele kleuren. Je hebt de keuze tussen een waterdoorlatend doek of een waterafstotend doekmateriaal. Onder een waterafstotend zonnedoek zit je bij een lichte regenbui lekker droog. Ook je tuinmeubelen met kussen blijven er droog onder. Je dient dit doek wel min. 30% op afschot te hangen voor de afvoer van regenwater. Zonnedoeken zijn ook nog eens prima betaalbaar!

Contact

Zonz kan geheel naar jouw wens een zonnedoek op maat maken. Bekijk snel onze tips waar je op moet letten bij aanschaf van een zonnedoek op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie door het contactformulier in te vullen. Je kunt ons bellen op 030-7850458 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

webshop keurmerk