Zonnedoek op maat en standaard

Een zonnedoek op maat

Een zonnedoek op maat  is de perfecte schaduwoplossing voor vrijwel elke tuin of dakterras. Je kan er gemakkelijk veel schaduw mee creëren waardoor je heerlijk koel en goed beschermt buiten kan zitten deze zomer! Een ander groot voordeel van een zonnedoek is dat je deze het gehele zomerseizoen buiten kan laten hangen. Wanneer je kiest voor een zonnedoek op maat kan deze geheel naar jouw wensen gemaakt worden. Bij ZONZ ben je aan het juiste adres want wij zijn  dé maatwerk specialist op het gebied van maatwerk zonnedoeken.

 

Bekijk nu alle zonnedoeken op maat van ZONZ sunsails.

Hier moet je aan denken bij het kopen van een zonnedoek op maat

Wanneer je overweegt om een zonnedoek op maat te kopen moet je met een aantal zaken rekening houden. Allereerst moet je weten welke vorm en welk doektype je wilt en waar je het doek eventueel kan bevestigen. Wanneer je niet voldoende bevestigingspunten hebt kun je een paal plaatsen om een extra bevestigingspunt te creëren.  Let er bij een waterdicht zonnedoek wel op dat je deze voldoende op afschot kunt hangen zodat het water er goed afloopt. Vervolgens meet je het oppervlakte tussen de bevestigingspunten op. Daarna kun je de doeklengte berekenen door er ongeveer -40 cm per  zijde af te halen voor de spanmarge. Een uitgebreide uitleg hierover vind je in onze keuzehulp.

ZONZ maakt jouw zonnedoek in vele doeksoorten, kleuren en in alle vormen.  Zoek je een ongelijkzijdige vierhoek of een driehoek met verschillende zijden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen jouw maatwerk zonnedoek maken met verschillende randafwerkingen en voor verschillende methoden van bevestiging. De levertijd van een zonnedoek op maat is 3-4 weken.

Keuzehulp

Een goede keuze maken voor de ideale schaduw is zeer belangrijk. We helpen je bij het maken van de juiste keuze voor een schaduwdoek, lamellen-harmonicadoek/ wavesail of wind- en privacydoek. Een aantal aspecten zijn van belang: soort product, afmetingen, randafwerking, waterdicht of waterdoorlatend en manier van bevestigen. De keuzehulp van ZONZ leidt je stap voor stap langs al deze aspecten, zodat je uiteindelijk jouw ideale schaduwdoek kunt bestellen.

Een zonnedoek makkelijk zelf monteren

ZONZ biedt graag een helpende hand bij het monteren van de schaduwdoeken. Dit kan namelijk heel eenvoudig en daarom hebben wij een speciale montage-instructie gemaakt, zodat men het schaduwdoek gemakkelijk en zonder problemen kan ophangen in de tuin of op het terras.

De mogelijkheden van een zonnedoek op maat

Omdat iedere tuin of dakterras en ieders smaak anders is biedt ZONZ zonnedoeken op maat. Met vijf verschillende doeksoorten in vele kleuren en verschillende afwerkingen kunnen we voor iedere situatie een passend zonnedoek maken. Of je het doek nu aan vier palen, aan de gevel of in een pergola wilt ophangen, het is allemaal mogelijk! Laat je door ons adviseren als je er zelf niet uitkomt. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je op een gedegen en eerlijke manier helpen, zodat jij er zeker van bent dat je een product aanschaft dat volledig naar wens is! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Een zonnedoek is praktisch, duurzaam en betaalbaar

Met een zonnedoek op maat van ZONZ zit jij er in de zomer dus goed bij! Een zonnedoek geeft niet alleen jouw tuin of dakterras direct een hippe uitstraling, je bent ook nog eens tot wel 95% procent (afhankelijk van het doektype) beschermd tegen schadelijke UV-straling! En bij maatwerk van ZONZ krijg je 2 – 5 jaar garantie op UV-degradatie. Je kan het doek het hele zomerseizoen buiten laten hangen en je hebt geen parasolvoet meer die in de weg staat op jouw terras.

Bestel nu jouw zonnedoek op maat of bekijk eens onze standaard zonnedoeken.

Standaard Zonnedoek

Naast maatwerk zonnedoeken bestel je bij ZONZ ook standaard zonnedoeken in verschillende vormen en kleuren. Om het gewenste effect van schaduw in de tuin te creëren kan je bij ZONZ kiezen voor een standaard schaduwdoek. Deze hebben we in vijf kleuren en in vele vormen: driehoek, vierkant, rechthoek, ongelijkzijdige driehoek of zelfs een vijfhoek. Het voordeel van een standaard schaduwdoek is dat we deze op voorraad hebben; binnen 1-2 werkdagen heb je je bestelling in huis.

Maatwerk Zonnedoek gecurvde zijden:

Maatwerk Zonnedoek rechte zijden:

Standaard Zonnedoek:

  • Zonnedoek Driehoek
  • Zonnedoek Gelijkzijdige driehoek
  • Zonnedoek Ongelijkzijdige driehoek
  • Zonnedoek Vierkant
  • Zonnedoek Rechthoek