Zonnedoek op maat

Een zonnedoek op maat  is de perfecte schaduwoplossing voor vrijwel elke tuin of dakterras. Je kan er gemakkelijk veel schaduw mee creeren waardoor je heerlijk koel en goed beschermt buiten kan zitten deze zomer! Een ander groot voordeel van een zonnedoek is dat je deze het gehele zomerseizoen buiten kan laten hangen. Wanneer je kiest voor een zonnedoek op maat kan deze geheel naar jouw wensen gemaakt worden. Bij ZONZ ben je aan het juiste adres want wij zijn  dé maatwerk specialist op het gebied van maatwerk zonnedoeken.

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken


Bekijk nu alle zonnedoeken op maat van ZONZ sunsails.

Zonnedoek op maat kopen? Hier moet je aan denken!

Wanneer je overweegt om een zonnedoek op maat te kopen moet je met een aantal zaken rekening houden. Allereerst moet je weten welke vorm en welk doektype je wilt en waar je het doek eventueel kan bevestigen. Wanneer je niet voldoende bevestigingspunten hebt kun je een paal plaatsen om een extra bevestigingspunt te creëren.  Let er bij een waterdicht zonnedoek wel op dat je deze voldoende op afschot kunt hangen zodat het water er goed afloopt. Vervolgens meet je het oppervlakte tussen de bevestigingspunten op. Daarna kun je de doeklengte berekenen door er ongeveer -40 cm per  zijde af te halen voor de spanmarge. Een uitgebreide uitleg hierover vind je in onze keuzehulp.

Zonnedoek Op Maat Tuin           Zonnedoek Op Maat Dakterras

Een zonnedoek op maat biedt veel mogelijkheden

Omdat iedere tuin of dakterras en ieders smaak anders is biedt ZONZ zonnedoeken op maat. Met vijf verschillende doeksoorten in vele kleuren en verschillende afwerkingen kunnen we voor iedere situatie een passend zonnedoek maken.  Of je het doek nu aan vier palen, aan de gevel of in een pergola wilt ophangen het is allemaal mogelijk! Laat je door ons adviseren als je er zelf niet uitkomt. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je op een gedegen en eerlijke manier helpen zodat jij er zeker van bent dat je en product aanschaft dat volledig naar wens is! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Zonnedoek Op Maat Driehoek      Zonnedoek Op Maat Zandbak

Een zonnedoek is praktisch, duurzaam en betaalbaar

Met zonnedoek op maat van ZONZ zit jij er in de zomer dus goed bij! Een zonnedoek geeft niet alleen jouw tuin of dakterras direct een hippe uitstraling, je bent ook nog eens tot wel 95% procent (afhankelijk van het doektype) beschermd tegen schadelijke UV straling! En bij maatwerk van ZONZ krijg je 2 – 5 jaar garantie op UV degradatie.  Je kan het doek het hele zomerseizoen buiten laten hangen en je hebt geen parasolvoet meer die in de weg staat op jouw terras.

Bestel nu jouw zonnedoek op maat of bekijk eens onze standaard zonnedoeken.