Zonnedoek

Zonnedoek als trendy schaduwbrenger

Zoek je een zonnedoek? Lekker buiten in de zomer en toch goed beschermd tegen UV-straling? Onder een zonne- of schaduwdoek zit je heerlijk in de koele schaduw! Bij de aanschaf van een zonnedoek in onze webshop is het belangrijk je goed te laten adviseren. Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel mogelijkheden en het aanbod in deze populaire doeken is groot. Bij ZONZ ben je aan het juiste adres voor zonnedoeken van Europese kwaliteit.

Keuzehulp

Bekijk hier onze adviezen en tips voor de juiste productkeuze bij aanschaf van een zonnedoek.

 • € 115,00€ 155,00 inclusief BTW
  Opties selecteren
 • € 82,95€ 135,00 inclusief BTW
  Opties selecteren
 • € 149,00€ 259,00 inclusief BTW
  Opties selecteren

Bekijk alle standaard zonnedoeken en maatwerk zonnedoeken van ZONZ sunsails.

Een zonnedoek: De voordelen van een zonnedoek op een rij

De functionaliteit en eenvoud zijn slechts enkele redenen die zonnedoeken zo geweldig maken. Daarnaast zijn zonnedoeken ook erg praktisch. Naast het feit dat ze een zeer voordelig alternatief zijn voor parasols, zijn ze ook enorm makkelijk als het op opbergen aankomt. Een zonnedoek is bestand tegen de meeste weersomstandigheden, waardoor je het doek de hele zomer gemakkelijk buiten kunt laten hangen. Eenmaal in het voorjaar ophangen en je hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar! Het materiaal heeft een sterke trekkracht en is zeer UV-bestendig, waardoor een zonnedoek dus erg duurzaam is. De voordelen van en zonnedoek op een rij:

 • Het doek is functioneel
 • Het doek is eenvoudig en dus praktisch in gebruik
 • Een zonnedoek is een voordelig alternatief voor een parasol
 • Je kunt het doek eenvoudig opbergen
 • Het doek is bestand tegen de meeste weersomstandigheden
 • Het materiaal heeft een sterke trekkracht
 • Het materiaal is UV-bestendig
 • Een zonnedoek is kortom duurzaam in gebruik

Bekijk hoe je zelf eenvoudig een Hypar Schaduwdoek monteert in jouw eigen tuin

Met een Zonz zonnedoek haal je kwaliteit in huis

Als je onze tips leest waar je op moet letten bij de aanschaf van een (maatwerk) zonnedoek, dan weet je zeker dat je een kwalitatief goed product in huis haalt. Let er bijvoorbeeld op dat het doek voorzien is van een dubbelgestikte en verstevigde zoom en of de bevestigingsringen van roestvaststaal zijn. Ook dient het doek een minimum aantal gram per m2 te hebben om voldoende te beschermen tegen UV-straling. Je krijgt minimaal 2 tot 5 jaar garantie op UV-degradatie bij aanschaf van een Zonz zonnedoek in onze webshop.

Contact

Wil je goed advies bij de aanschaf van een zonnedoek? Dan kan je bij de specialisten van ZONZ terecht. Voor informatie kan je contact met ons opnemen: stuur een e-mail naar [email protected] of maak gebruik van het contactformulier. Natuurlijk kan je ons ook bellen op 030-7850458.