Zonnedoek

Zonnedoek als trendy schaduwbrenger

Zonnedoek als trendy schaduwbrenger?

Lekker buiten in de zomer en toch goed beschermd tegen UV-straling? Onder een zonnedoek zit je heerlijk in de koele schaduw! Bij de aanschaf van een zonnedoek is het belangrijk je goed te laten adviseren. Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel mogelijkheden en het aanbod in deze populaire doeken is groot. Bij ons ben je aan het juiste adres voor zonnedoeken van Europese kwaliteit. Bekijk snel onze adviezen en tips voor de juiste productkeuze bij aanschaf van een zonnedoek.

De voordelen van een zonnedoek

De functionaliteit en eenvoud zijn slechts enkele redenen die een zonnedoek zo geweldig maken. Daarnaast zijn zonnedoeken ook erg praktisch. Naast het feit dat ze een zeer voordelig alternatief zijn voor parasols, zijn ze ook enorm makkelijk als het op opbergen aankomt. Een zonnedoek is bestand tegen de meeste weersomstandigheden, waardoor je het doek de hele zomer gemakkelijk buiten kunt laten hangen. Eenmaal in het voorjaar ophangen en je heb er de hele zomer geen omkijken meer naar! Het materiaal heeft een sterkte trekkracht en is zeer UV-bestendig, waardoor een zonnedoek dus erg duurzaam is.

Met een Zonz zonnedoek haal je kwaliteit in huis

Als je onze tips leest waar je op moet letten bij de aanschaf van een zonnedoek, dan weet je zeker dat je een kwalitatief goed product in huis haalt. Let er bijvoorbeeld op dat het doek voorzien is van een dubbelgestikte en verstevigde zoom en of de bevestigingsringen van roestvaststaal zijn. Ook dient het zonnedoek een min. aantal gram per m2 te hebben om voldoende te beschermen tegen UV-straling. Je krijgt min. 2 tot 5 jaar garantie op UV-degradatie bij aanschaf van een Zonz zonnedoek.

Contact

Wil je goed advies bij de aanschaf van een zonnedoek? Dan kan je bij de specialisten van Zonz terecht. Voor informatie kan je contact met ons opnemen: stuur een e-mail naar info@zonz.nl of maak gebruik van het contactformulier. Natuurlijk kan je ons ook bellen op 030-7850458.