Zonnezeil op maat

Een zonnezeil op maat laten maken?

Zit jij ook graag lekker in de tuin op een heerlijke zomerse dag? Je ziet tegenwoordig steeds vaker trendy zonnezeilen boven een terras. Onder die zonnezeilen zit je heerlijk in de koele schaduw en ben je uitstekend beschermd tegen de gevaarlijke UV-straling. Ideaal voor de tuin en terras maar ook boven een zandbak of zwembad. Elke tuin is anders en elke tuin verdient dan ook een zonnezeil op maat dat exact past. Bij de specialisten van Zonz kan je een zonnezeil geheel op maat laten maken. Met een keuze in vele doeksoorten en kleuren past het zeil perfect bij jouw tuin of terras.

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken


Bekijk nu alle zonnezeilen op maat van ZONZ sunsails.

Multifunctionele zonnezeilen

Naast het feit dat een zonnezeil praktisch is, heeft het ook en esthetische functie. Het voegt sfeer toe aan de buitenomgeving van je woning. Je kunt het zonnezeil het hele zomerseizoen laten hangen, want het is bestand tegen diverse weersinvloeden. Bij een lichte regenbui zit je lekker droog en blijven je tuinmeubelen met kussens dat ook. In het voor- en najaar blijft de warmte onder het zeil hangen, waardoor je in de lente al heerlijk buiten kunt genieten. De zeilen beschermen tot 97% tegen UV-straling.

Hang een zonnezeil op afschot

Een zonnezeil dient min. 30% op afschot bevestigd te worden voor afvoer van regenwater. Als je het doek horizontaal zou bevestigen, vormt zich bij regen een waterzak waardoor het uitscheurt. Waterafstotende zonnezeilen vangen meer wind dan waterdoorlatende doeken. Voor tuinen of terrassen waar veel wind staat zijn waterdoorlatende schaduwdoeken meer geschikt.

Zonz zonnezeil

Zonz maakt voor jou een zonnezeil op maat. Je hebt de keuze uit 5 doeksoorten en vele kleuren. De randafwerking kan zelfs per zijde verschillen. Wanneer je een maatwerk zonnezeil koopt bij Zonz, dan bieden wij min. 2 jaar garantie tegen UV-degradatie. Daarnaast is het ruilen van een standaard zonnezeil geen probleem. Je kunt je aankoop omruilen of je krijgt je geld terug.

Contact

Als maatwerk specialist kunnen wij je volledig ondersteunen met het zonnezeil waar jij naar op zoek bent. Wil je meer weten? Dan kan je contact met ons opnemen door te bellen met 030-7850458. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zonz.nl of het contactformulier insturen.