Schaduwdoek waterdoorlatend

schaduwdoek waterdoorlatend zonz

Palen

Palen voor schaduwdoek of zonnezeil

Zonnezeil waterdicht

zonnezeil waterdicht zonz

Ons topsegment - pure luxe

Ons topsegment - pure luxe

Wavesail / harmonicadoek

wavesail harmonicadoek waterdoorlatend zonz

Maatwerk

bereken hier zelf je maatwerk prijs

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal schaduwdoek of zonnezeil

Wind- en Privacydoek

Klik hier voor wind-en-privacy-doek

Zonnezeil waterdicht

Met een zonnezeil waterdicht zit je heerlijk in de schaduw en bij een regenbui ook nog eens lekker droog! Nederland kent af en toe bizarre weersomstandigheden. Het kan in de zomer dagenlang heerlijk weer zijn en in één keer omslaan naar een regenbui. Je wilt dan ook je tuinmeubilair en accessoires in de tuin hebben staan die dit aan kunnen. Een parasol dien je  vaak naar binnen te halen bij dit soort weer. Een waterdicht zonnezeil echter kan je laten hangen.

zonnezeil waterdicht

De voordelen van een zonnezeil waterdicht

Een zonnezeil waterdicht kan je gemakkelijk buiten laten hangen, wanneer het weer wat minder wordt. Bij regen creëer je er een droge ruimte mee. Tijdens zonnige periodes biedt het schaduw en bescherming tegen UV-straling. In regenachtige tijden kan je er heerlijk droog onderzitten en toch nog lekker genieten van de buitenlucht. In het voor- en najaar, wanneer de zon nog niet heel krachtig is, kan je toch al lekker onder je zonnezeil zitten. Het zeil zorgt er namelijk voor dat de warmte er deels onder blijft hangen.

Hangt het zonnezeil altijd voldoende op afschot

Een zonnezeil waterdicht dien je altijd schuin op min. 30% afschot te hangen voor de afvoer van regenwater. Als je dit doek horizontaal hangt, vormt zich bij regen een grote waterzak. Het doek zal dan uitscheuren en is helaas niet meer te gebruiken. Een zonnezeil waterdicht is gemaakt van waterafstotend polyester of acryl doek. Onze standaard zonnezeilen zijn van polyester en leverbaar is 2 kleuren; ivoor en grijs. Ook kunnen wij je zonnezeil op maat maken in 2 doeksoorten; in vele kleuren en in alle vormen!

Contact

Bij Zonz kan je een waterdicht zonnezeil kopen. Kijk snel naar onze producten op de website of neem contact met ons op voor meer informatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-7850458. Je kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of het contactformulier opsturen. In onze showroom kan je alle producten zelf bekijken en je internet bestelling gratis afhalen!

daarom Zonz

 

webshop keurmerk