Zonnezeil waterdicht

Heerlijk droogzitten onder een waterdicht zonnezeil

Heerlijk droogzitten onder een zonnezeil. Met een zonnezeil waterdicht zit je heerlijk in de schaduw en bij een regenbui ook nog eens lekker droog! Nederland kent af en toe bizarre weersomstandigheden. Het kan in de zomer dagenlang heerlijk weer zijn en in één keer kan het weer omslaan. Je wilt dan ook je tuinmeubilair en accessoires in de tuin hebben staan die dit aan kunnen. Een parasol dien je vaak naar binnen te halen bij dit type weer. Een waterdicht zonnezeil echter kan je laten hangen. Zo zit je beschut in de zon en blijf jij en je tuinset beschermd tegen regen tijdens een bui.

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken

  • € 273,95€ 295,95 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 159,00€ 219,00 inclusief BTW
    Opties selecteren
  • € 435,95€ 505,95 inclusief BTW
    Opties selecteren

Bekijk alle standaard zonnedoeken en waterdichte doeken van ZONZ sunsails.

Een waterdicht zonnezeil heeft vele voordelen

Een zonnezeil waterdicht kan je gemakkelijk buiten laten hangen, wanneer het weer wat minder wordt. Bij regen creëer je er een droge ruimte mee. Tijdens zonnige periodes biedt het schaduw en bescherming tegen UV-straling. In regenachtige tijden kan je er heerlijk droog onderzitten en toch nog lekker genieten van de buitenlucht. In het voor- en najaar, wanneer de zon nog niet heel krachtig is, kan je toch al lekker onder je zonnezeil zitten. Het zeil zorgt er namelijk voor dat de warmte er deels onder blijft hangen.

Zonnezeil Waterdicht

Is jouw zonnezeil waterdicht? Zorg voor voldoende afschot

Een zonnezeil waterdicht dien je altijd schuin op min. 30% afschot te hangen voor de afvoer van regenwater. Als je dit doek horizontaal hangt, vormt zich bij regen een grote waterzak. Het doek zal dan uitscheuren en is helaas niet meer te gebruiken. Een zonnezeil waterdicht is gemaakt van waterafstotend polyester of acryl doek. Onze standaard zonnezeilen zijn van polyester en leverbaar in 2 kleuren; ivoor en grijs. Ook kunnen wij je zonnezeil op maat maken in 2 doeksoorten; in vele kleuren en in alle vormen!

Een regendoek van ZONZ

Een waterdicht zonnezeil, ook wel regendoek genoemd, is de ideale oplossing als je buiten wilt blijven zitten tijdens een regenbui. Een regendoek is trendy en past helemaal binnen de huidige tuintrends. Op onze website kun je kiezen uit verschillende doeksoorten en kleuren. Hierdoor stel je jouw ideale regendoek samen dat past bij jouw tuin of terras.

Contact

Bij Zonz kan je online een waterdicht zonnezeil kopen. Kijk snel naar onze producten op de website of neem contact met ons op voor meer informatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-7850458. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] of het contactformulier opsturen.