ZONZ, partner van hoveniers

Als hovenier wil je het beste voor je klant. Hoe fraai is het om de door jouw gecreëerde tuin af te maken met een mooi schaduwproduct. Een schaduwdoek, harmonicadoek of (oprolbaar) windscherm op het terras of in een pergola, geeft de tuin van jouw klant de finishing touch! ZONZ helpt hoveniers graag bij het creëren van de mooiste schaduw bij hun klanten.

ZONZ helpt hoveniers bij het bepalen van het beste product

Vraag jij je af welk product je het beste kunt kiezen? Op de ZONZ website vind je een ruim assortiment met verschillende producten. Om het maken van een keuze te vereenvoudigen, kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Zo kun je eenvoudig bepalen welke optie het meest geschikt is, aan de hand van de wensen van je klant. Het team van ZONZ staat uiteraard ook per mail of telefoon voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien.

De ZONZ-member voordelen

ZONZ wil hoveniers ontzorgen, zodat zij zich op het tuin-project kunnen focussen. Met het grootste assortiment, de online keuzehulp en montage-video’s realiseer je snel en gemakkelijk een fijne schaduwplek. Hoveniers die ZONZ-member zijn ontvangen standaard korting op hun bestelling, krijgen toegang tot een eigen zakelijke ZONZ omgeving en kunnen gemakkelijk online bestellen. ZONZ ondersteunt indien gewenst met persoonlijk advies en inspiratie, zoals een inspiratiepagina op de site van ZONZ. Daarnaast zijn brochures en doeksamples gratis aan te vragen en kun je handige inmeet en montage instructies lezen op de site. Zo kun jij met een dosis ZONZ kennis meteen aan de slag.

Offerte op maat

Wil je vrijblijvend een advies en offerte op maat? Stuur dan een mail naar info@zonz.nl. Benoem daarin de gewenste afmeting en stuur een foto mee van de plek, tuin van je klant waar je schaduw wenst te creëren. We kijken dan digitaal met je mee en praten je graag bij over de juiste spanmarge en bevestigingsmaterialen.

ZONZ producten te zien in de tuinen van Appeltern

ZONZ is een webshop, maar we willen hoveniers en hun klanten ook de mogelijkheid bieden om producten vooraf te bekijken. Ook in 2023 hebben wij een mooie samenwerking met de Tuinen van Appeltern. Hier zijn onze doeken en palen in meerdere showtuinen te bezichtigen. Als ZONZ-member ontvang je bij interesse een gratis toegangskaart, vraag naar de mogelijkheden via info@zonz.nl. In onderstaande video vertelt Peter je alvast meer over deze samenwerking.

Meld je nu aan als ZONZ-member!

ZONZ ontzorgt je graag, zodat jij je kunt focussen op jouw klanten.
Registreer je eenmalig als ZONZ-member en je ontvangt ons informatiepakket met je eigen inlog. Na je eerste order mag je dan achteraf betalen. Je hoeft bij volgende bestellingen niet nogmaals al je gegevens in te vullen.

Wil je nog meer ZONZ inspiratie? Lees dan de volgende blogs over: ‘Benieuwd wat ZONZ doet voor onze planeet? ZONZ wintertuin en hoe pak je dat nou aan, van idee naar uitvoering?’.

ZONZ duurzaam, lief voor onze planeet! – ZONZ sunsails

Een blog waarin je leest wat wij bij ZONZ doen voor onze planeet. Zo geven wij oude, gebruikte en beschadigde schaduwdoeken een tweede leven.

ZONZ winter inspiratie 2021/2022 – ZONZ sunsails

Een blog over gezelligheid in je tuin tijdens de wintermaanden.

Tuin inspiratie – van idee naar uitvoering – ZONZ sunsails

We inspireren je graag met deze blog, waarbij we je meenemen van een tuin idee naar uitvoering.

Deel dit bericht