Menu
EUR
Tuin inspiratie, van idee naar uitvoering

Tuin inspiratie, van idee naar uitvoering

We inspireren je graag met deze blog, waarbij we je meenemen van een tuin idee naar uitvoering. Ga er lekker voor zitten…

Bij ZONZ kijken we uit naar het voorjaar en we maken alvast plannen voor de zomer. Van gezelligheid in onze tuinen is nog weinig te zien. De bomen zijn nog iets wat kaal en de tuinmeubels verdienen nog wel een schoonmaak beurtje. We hopen natuurlijk op een mooie warme zomer en heel veel zonuren in je tuin. Wil je het komende seizoen er koel bij zitten, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? We inspireren je graag met deze blog, waarbij we je meenemen van een tuin idee naar uitvoering. Ga er lekker voor zitten…

Niet iedere tuin is voorzien van een overkapping of heeft de mogelijkheid voor een zonnescherm. Hoe maak je nou je tuin gezellig en schaduwproef? We inspireren je graag met onze inspiratie beelden en de ZONZ opmeet tips & montage instructies. Bepaal dan ook eerst de plek waar je schaduw wil creëren en denk na over de bevestigingspunten. Zijn er bevestigingspunten aanwezig, zoals bestaande muren of hekwerk? In het voorbeeld maken we gebruik van vier Robinia houten palen en een rechthoek doek met geurvde zijden in de maat 3×5 meter. We maken gebruik van een standaard doekmaat en op basis van de benodigde spanmarge bepalen we de afstand tussen de bevestigingspunten. Na het plaatsen van de houten Robinia palen, check je nog een keer de afstand tussen de palen en bestel je het doek in onze webshop. Wil je het doek liever eerst even zien en voelen? Bestel dan een gratis doeksamples in onze webshop. Zo bepaal je gemakkelijk de kleur, passend bij je huis en of je tuinmeubels. Ging dit nog even te snel voor je… geen paniek.. onderstaande leggen we het nog een keer stap voor stap aan je uit.

ZONZ opmeet & montage tips

Hoe bepaal je nou de juiste afmeting?
We hebben voor de niet echte doe-het-zelvers het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Met de ZONZ opmeet en montage tips bepaal jij gemakkelijk jouw doekmaat. Met de montage instructie video’s helpen we je fijn op weg en bevestig jij met gemak jouw doek. Bepaal vooraf of je waterdoorlatend of een waterdicht doek wenst. En op welke manier je wenst te bevestigen. In een pergola kies je in de meeste gevallen voor een doek met rechte zijden en deze dien je dan om de 30 a 50 cm op te spannen. Kies je voor een gecurvd doek, dan dien je deze alleen op de hoeken op te spannen.

Zonz webshop

Bestel jouw doekmaat gemakkelijk in onze webshop. Zit jouw maat er niet bij en wil je liever een maatwerkdoek? Bereken en bestel dan gemakkelijk jouw doekmaat in onze online configurator. Je hebt daarbij de keuze uit doeken met rechte zijden en doeken met gecurvde zijden. Nu we je toch spreken.. wist je dat je waterdichte doeken ten alle tijden op afschot dient te hangen? Deze tip en nog meer tips lees je op de site van ZONZ.

Vorig jaar na de eerste zonnestralen vloog de voorraad de deur uit. Hierdoor waren er langere levertijden en sommige populaire producten waren zelfs het hele seizoen niet meer leverbaar. Wil jij ervan verzekerd zijn dat jouw ideale schaduwdoek nog beschikbaar is. Bestel hem dan nu in onze webshop.

Wil je nog meer ZONZ inspiratie? Volg ZONZ dan FacebookInstagramPinterest en Youtube of schrijf je in voor de ZONZ nieuwsbrief.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!