Menu
EUR
Zonz duurzaam, lief voor onze planeet!

Zonz duurzaam, lief voor onze planeet!

Wij geven oude, gebruikte en beschadigde schaduwdoeken een tweede leven. Zo zijn wij bij ZONZ een beetje lief voor de planeet.

Wij geven oude, gebruikte en beschadigde schaduwdoeken een tweede leven.
Zo zijn wij bij ZONZ een beetje lief voor onze planeet. Natuurlijk kan het allemaal veel beter en zijn de schaduwdoeken nog niet echt planet proof. Toch vinden wij het belangrijk een bijdrage te leveren aan een wereld door minder afval te produceren en schaduwdoeken een langere levensduur te geven en rekening te houden met de hoeveelheid verpakkingsmateriaal.

Wat we doen bij ZONZ, lees je hieronder. Een van de dingen dien we doen is dat we onze verzenddozen hergebruiken en wijzen we onze klanten op een goed gebruik van hun schaduwdoek, zodat het een langere levensduur krijgt.

We willen voorkomen dat onze producten op de afvalberg terechtkomen. Wij geven afgekeurde, oude, gebruikte en beschadigde schaduwdoeken een tweede leven. Samen met Hogeschool Saxion en productdesigners zijn we aan de slag gegaan. We laten nu in lokale ateliers – waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken – mooie andere producten maken, die wij met ons duurzame label in onze webshop gaan verkopen.

Nieuw bij ZONZ! Duurzame opbergtas

Een van de gerealiseerde producten is de opbergtas, deze is gemaakt van afgekeurde schaduwdoeken. We hebben deze voorzien van gemakkelijke sluiting, gemaakt van oude werkbroeken. Hoe leuk is dat?! 100% van gerecycled materiaal dus. Omdat het materiaal HDPE lucht en waterdoorlatend is het opbergen van je – nieuwe – schaduwdoek, speelgoed, strandspullen of vele andere dingen erg geschikt. We bieden een maat aan, maar al onze modellen schaduwdoeken (geen harmonicadoeken) passen erin. Het ZONZ logo hebben we ook in een ‘groen’ jasje gestoken en voorzien van ons nieuwe groene duurzame label, gemaakt van oude bankstellen.

Dat de opbergtassen gemaakt zijn van gebruikt materiaal vinden wij natuurlijk super leuk, maar net zo leuk zijn de mensen die het product maken. Namelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij naaiatelier De Techniekfabriek in Deventer. 100% duurzaam en lokaal! Daar worden wij bij ZONZ blij van .

We hopen binnenkort met nog meer producten te komen en houden je hiervan natuurlijk op de hoogte!

Geef jouw doek een tweede leven

Duurzame opbergtassen

Naast het terughalen van gebruikte schaduwdoeken, vinden wij het ook belangrijk om de levensduur van een schaduwdoek zo lang mogelijk te maken. We adviseren dan ook om je product ieder jaar schoon te maken en je doek op te bergen in de herfst en winter. Zodat het minder in aanraking komt met storm, regen en vuil.

Stuur je oude doek retour en ontvang korting op een nieuwe

Ben je toe aan een nieuw doek en wil je dat jouw oude doek niet bij het afval terecht komt? Stuur je gebruikte doek, zandvrij naar onderstaand adres:

ZONZ sunsails
Oude Fabriekstraat 1
3812 NR Amersfoort

PS. Wil je gebruik maken van de korting? Doe er dan een briefje bij dat je graag de kortingscode van 15% wilt ontvangen, vermeld daarbij ook je e-mailadres.

Wil je nog meer ZONZ inspiratie? Volg ZONZ dan Facebook, Instagram, Pinterest en Youtube of schrijf je in voor de ZONZ nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!