Menu
EUR
  • Dé specialist in maatwerk schaduwdoeken
  • Gratis doeksamples
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 5 jaar garantie op UV-degradatie!

Een zonnescherm doek creëert schaduw

Zonnescherm doek kopen? Bij ZONZ vind je het grootste assortiment zonnescherm doeken

Een zonnescherm doek, ook wel schaduwdoek genoemd, is een relatief nieuw product binnen de markt van zonwering. Dit product biedt enorm veel voordelen op het gebied van zonwering. Het zonnescherm doek is praktisch, duurzaam en betaalbaar. Een zonnescherm doek vervangt de traditionele parasol. Een parasol vergt veel opbergruimte, moet beschermd worden tegen regen en waait om. Een zonnescherm doek kan het hele zomerseizoen buiten blijven hangen, omdat het bestand is tegen weer en wind. Eenmaal opgehangen, heb je er de hele zomer geen omkijken meer naar.
ZONZ sunsails biedt je de keuze uit standaard zonnescherm doeken en maatwerk zonnescherm doeken.

Zonnescherm doeken in vele soorten, vormen en doekmaterialen

Zonnescherm doek is de meest gebruikte benaming voor veel moderne toepassingen binnen de zonwering. Zonnezeilen, schaduwzeilen, wavesails of harmonicadoeken worden ze ook wel genoemd. De gelijkenis zit hem in het feit dat ze allemaal van doek zijn gemaakt en praktisch en duurzaam zijn. Wij hebben alle soorten schaduwdoeken doek voor je op een rijtje gezet:

  • Zonnescherm doek waterdoorlatend: Een doek met kleine gaatjes dat tot 95% beschermt tegen UV-straling. Regen gaat er doorheen, waardoor er nooit een waterzak kan vormen bovenop het doek. De temperatuur onder dit doek is 30% lager, omdat de wind er deels doorheen gaat. Dit zonnescherm doek kan horizontaal, verticaal of schuin bevestigd worden.
  • Zonnezeil: Een waterdicht zonnescherm doek gemaakt van waterafstotend materiaal. Geschikte doeksoorten voor een zonnezeil zijn polyester en acryl. Dit materiaal beschermt goed tegen UV-straling. Het zeil dient op afschot gemonteerd te worden voor de afvoer van regenwater. De warmte blijft deels onder dit doek hangen.
  • Wavesail/ harmonicadoek: Een flexibel waterdoorlatend of waterdicht (zonnescherm)doek voorzien van lamellen, dat over staaldraden open en dicht schuift. Hiermee wissel je snel tussen zon en schaduw.
  • Schaduwzeil: Hiermee wordt zowel een zonnezeil als een schaduwdoek bedoeld.

Waarom zou je een zonnescherm doek kopen?

Een zonnescherm doek is praktisch, duurzaam, kent vele gebruiksmogelijkheden, beschermt tegen UV-straling en is betaalbaar. De doeken zijn in verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar, als standaard of als maatwerk zonnescherm. Je kunt kiezen voor een waterdicht of waterdoorlatend doek met gecurvde of met rechte zijden. Je kunt jouw eigen zonnescherm doek creëren naar eigen inzicht en smaak.

Contact

Een zonnescherm doek vormt een perfect alternatief voor parasols en andere zonwering. Lees er alles over op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Maak gebruik van het contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected]. Telefonisch kun je ons bereiken op: 055-2021972.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!