Menu
EUR
  • Dé specialist in maatwerk schaduwdoeken
  • Gratis doeksamples
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 5 jaar garantie op UV-degradatie!

Zeildoek beschermt tegen UV-straling

Een zeildoek koop je bij ZONZ sunsails!

Met de mooie zomerdagen in het vooruitzicht wil je natuurlijk lekker buiten kunnen zitten. Je ziet steeds vaker terrassen met een hip zeildoek. Onder een zeildoek zit je lekker in de schaduw en je bent beschermd tegen het gevaar van UV-straling. Het doek is ideaal voor in de tuin of op het terras, maar bijvoorbeeld ook voor boven het zwembad. Iedere tuin is anders, dus daarom biedt ZONZ zeildoeken op maat. Via onze webshop bestel je standaard zeildoeken of ontwerp én bestel je je eigen maatwerk zeildoek direct online. We hebben een ruim aanbod van kleuren en materialen beschikbaar. ZONZ sunsails biedt keuze uit standaard zeildoeken, maatwerk zeildoeken en zeildoeken op rol.

Een waterdicht of waterafstotend zeildoek?

Zeildoek is een moderne toepassing voor zonwering. Een zeildoek is een waterdicht doek dat gemaakt wordt van waterafstotende materialen, zoals acryl of polyester. Deze doeksoort beschermt goed tegen zon en regen. Het zeildoek is erg praktisch en de overkapping is vaak een mooie toevoeging aan jouw tuin of terras. Het doek is bestand tegen weer en wind, dus kan het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. Je kunt het hele seizoen buiten zitten en je wordt ook nog eens beschermd tegen gevaarlijke UV-straling. De warmte blijft onder het doek hangen, heerlijk om extra lang buiten te genieten van mooie zomeravonden.

Bescherming tegen weer en wind

Wanneer je een waterdicht doek minimaal 30% op afschot monteert, zorgt het doek voor de afvoer van regenwater. Op deze manier vormen er geen grote waterplassen op het doek en zit je altijd droog. Waterafstotende zeildoeken houden meer wind tegen dan waterdoorlatende doeken. Staat er veel wind in jouw tuin of op jouw terras? Kies dan voor een meer waterafstotend zeildoek van ZONZ.

De zeildoeken zijn beschikbaar in standaard maten of als maatwerk product. Tevens biedt ZONZ Sunsails zeildoeken op rol. Deze doeken kunnen in iedere tuin of op ieder terras gebruikt worden. Weet je niet precies welke zonwering het meest geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact op met (Z)ONZ.

Contact

Een zeildoek vormt een perfect alternatief voor een parasol of andere zonwering. Lees alles over zeildoeken op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected]. Telefonisch kun je ons bereiken op: 055-2021972.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!