Menu
EUR

Maatwerk schaduwdoek gecurvde zijden

De Maatwerk Schaduwdoeken van ZONZ sunsails kun je volledig naar eigen smaak bestellen. Zo kun je kiezen uit de vorm, afmeting, materiaaltype, kleur en bevestigingsmaterialen.
Kies onderstaand jouw gewenste vorm; 'vanuit de lucht gezien omlaag'.

Ontwerp jouw schaduwdoek op maat

ZONZ sunsails biedt naast de standaard schaduwdoeken ook Maatwerk Schaduwdoek met gecurvde zijden. Deze doeken zijn volledig naar eigen smaak te ontwerpen. Je kiest zelf de afmetingen, vorm, kleur en het materiaaltype. Ook de bevestigingsmaterialen stem je af op jouw situatie. Je creëert hiermee beschutting naar eigen inzicht. De lengte van de zijden kun je zelf bepalen. Een schaduwdoek is een polyester doek dat gebruikt wordt om schaduw te creëren. Het is een mooi, betaalbaar en functioneel alternatief voor een parasol. ZONZ sunsails is dé maatwerk specialist voor schaduwdoeken.

Maatwerk schaduwdoek met gecurvde zijden

Deze schaduwdoeken worden standaard uitgevoerd met gecurvde, gebogen (naar binnen ingesneden) zijden. Omdat je dit schaduwdoek alleen op de hoeken bevestigt, trekt het doek zich daardoor mooi strak.

Een schaduwdoek met GECURVDE zijden kies je als je het zonnedoek alleen op de hoeken wilt bevestigen en het doek er snel op en af wilt halen. Je bent hiermee zeer flexibel! Je verliest door de hol ingesneden zijden wel iets aan schaduw. Bij schaduwdoeken met rechte zijden heb je geen doekverlies door de gecurvde zijden. Maar door de andere manier van bevestigen (bijv. rondom), ben je minder flexibel met een doek met rechte zijden, omdat je het doek meestal op meerdere punten bevestigd.

Onze schaduwdoeken met gecurvde zijden hebben een dikkere verstevigingsband door de zoom, dan de schaduwdoeken met rechte zijden.

Schaduwdoek maatwerk met gecurvde zijden

Heb je nog advies nodig? Bekijk onze keuzehulp of bestel hier gratis doeksamples.

Ben je op zoek naar een standaard schaduwdoek? ZONZ biedt vele formaten standaard schaduwdoek aan met gecurvde zijden.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!