Menu
EUR

Maatwerk schaduwdoek rechte zijden

De maatwerk schaduwdoeken van ZONZ sunsails kun je volledig naar eigen smaak bestellen. Zo kun je kiezen uit de vorm, afmeting, materiaaltype, kleur en bevestigingsmaterialen. Klik onderstaand op de vorm die jij wenst samen te stellen.

Maatwerk schaduwdoek met rechte zijde

Bij ZONZ sunsails kies je een maatwerk schaduwdoek geheel naar eigen wens. De doeken van ZONZ zijn online samen te stellen aan de hand van jouw specifieke wensen. Je kiest gemakkelijk de vorm, afmetingen, het materiaal en de kleur. Vergeet ook geen bevestigingsmateriaal!

Een schaduwdoek met RECHTE zijden kies je als je zonwering in een balkenframe of pergola wenst. Je bereikt hiermee de maximale schaduw, vanwege de rechte zijden in het doek. Bij (standaard) schaduwdoeken met gecurvde zijden verlies je wat schaduw door die hol ingesneden zijden namelijk.

Je bent wel minder flexibel met een doek met rechte zijden, omdat je het doek meestal op meerdere punten bevestigd.

Onze schaduwdoeken met rechte zijden hebben een dunnere verstevigingsband door de zoom, dan de schaduwdoeken met gecurvde zijden.

Bij een schaduwdoek met rechte zijden kies je meestal voor ronde zeilogen in de zoom rondom om de 30cm. De rechte zijden dienen in een balken-frame / pergola bevestigd te worden. Een rechte zijde langer dan 200cm dient op meerdere plekken bevestigd te worden. Een doek met rechte zijden tot 200cm kan alleen met ogen op de hoeken worden bevestigd.

Afhankelijk van de manier van bevestigen, kan je ook kiezen voor een andere randafwerking. De randafwerking kan per zijde verschillen! We bieden 4 soorten randafwerking aan:

 

Het bestellen van een schaduwdoek met rechte zijden bij ZONZ sunsails kent een aantal voordelen. Zo zie je direct de prijs van je maatwerk producten bij het bestellen op de website en bestel je gemakkelijk bevestigingsmateriaal bij jouw schaduwdoek. Schaduwdoeken met drie of vier hoeken zijn in vele vormen verkrijgbaar. Wil je meer hoeken om het doek te bevestigen? Neem dan contact op per mail!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!