Winddoek

Een winddoek biedt perfecte bescherming tegen de wind. Bovendien geeft het ook extra privacy. Het weer is in Nederland niet altijd optimaal. Zo kan de zon heerlijk schijnen maar voelt het toch fris aan door een koude wind. ZONZ heeft hiervoor de oplossing; een maatwerk winddoek, ook wel privacydoek genoemd. Door de werking van het doek wordt de wind zo goed als volledig tegengehouden. Op deze manier kun je heerlijk beschut zitten en genieten van zon!

Bekijk Standaard Winddoeken Bekijk Maatwerk Winddoeken

Bekijk nu alle Winddoeken van ZONZ sunsails.

Een winddoek kan op verschillende manier worden gebruikt

Winddoeken zijn uiteraard bedoeld om de wind tegen te houden en zo beschutting te creëren. Echter, het kan ook gebruikt worden als privacydoek, balkondoek of als doek in een pergolaconstructie om de laagstaande zon tegen te houden. Je kunt het ophangen waar je maar wilt en hiermee het gewenste effect creëren.

Winddoek Terras

Een winddoek: Welke afwerking wil je?

Je hebt bij ZONZ de keuze uit verschillende materialen en kleuren. Ook kun je zelf de gewenste randafwerking kiezen. Wij bieden de keuze uit vier verschillende afwerkingen;  met verstevigingsband en ogen om de 30 cm, met verstevigingsband en ogen op de hoeken, met alleen verstevigingsband of met een holle zoom. Bij ZONZ kun je voor elke zijde de afwerking kiezen. Zo kun je het maatwerk winddoek volledig naar eigen wens maken. Natuurlijk adviseren wij je graag bij het maken van de juiste keuze!

Winddoek Balkondoek

Een winddoek bevestigen

Winddoeken kun je op verschillende manieren bevestigen. Zo kun je het bevestigen met spanelastieken of rijgen met koord. Wanneer het doek als balkondoek wordt gebruikt kan je het tegen het hekwerk spannen met tierips of eventueel rijgen door de spijlen. Ook alle bevestigingsmaterialen kun je direct bij ZONZ bestellen. Wanneer je hulp nodig hebt met het bevestigen van het doek kijk dan eens op onze montagepagina met tips, adviezen en instructievideo’s.

Jouw maatwerk winddoeken koop je bij ZONZ! Je krijgt dan 2-5 jaar garantie op UV-degradatie op je product. Als maatwerkspecialist kunnen wij je volledig ondersteunen met het vinden van de perfecte oplossing!