Winddoek

Winddoek

Het kan in Nederland heerlijk weer zijn, de zon schijnt en het is lekker om buiten te zitten. Toch wordt dit heerlijke weer verpest door een harde koude wind die buiten zitten een stuk minder aangenaam maakt. Zonz heeft de perfecte uitkomst hiervoor, het aanschaffen van een winddoek of ook wel privacydoek genoemd. Op deze manier kan je lekker beschut zitten en genieten in de tuin. Door de werking van het winddoek wordt de wind zo goed als volledig tegengehouden. Tevens zorgt een winddoek ook nog eens voor de gewenste privacy.

Winddoek van verschillende materialen

De materialen die wij gebruiken zijn zeer geschikt voor gebruik als winddoek, privacydoek of balkondoek. Je kunt het winddoek ophangen waar je maar wilt en hiermee het gewenste effect creëren. Gebruik het als windscherm, zichtscherm of tuinafscheiding; het winddoek van Zonz is multifunctioneel. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, randafwerkingen en kleuren voor uw winddoek. Natuurlijk adviseren wij je graag bij de keuze van het winddoek en de manier waarop je het winddoek zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken.

winddoek-dakterras-zonz

Het bevestigen van een op maat gemaakt winddoek

Je bevestigt een maatwerk winddoek met bijv. spanelastieken op de houten palen van een pergola of tegen een bestaand hekwerk. Als balkondoek kan je het doek tegen het hekwerk spannen of desgewenst door de spijlen van het hekwerk rijgen.

Zonz winddoek

Wanneer je een op maat gemaakt winddoek koopt bij Zonz (er zijn geen standaard afmetingen in deze productgroep), krijg je 2-5 jaar garantie op UV-degradatie op je product. Als maatwerkspecialist kunnen wij je volledig ondersteunen met het winddoek waar je naar op zoek bent. Voor meer informatie over onze winddoeken en andere producten kan je contact opnemen met ons op 030-7850458 of info@zonz.nl.