Windschermen beschermen tegen wind en zorgen voor privacy

Windscherm kopen? Bij ZONZ vind je een groot assortiment windschermen

Een (oprolbaar) windscherm is ideaal voor gebruik op het terras, het balkon of de veranda. Het scherm houdt de wind tegen en je creëert makkelijk een beschutte plek om ongewenste inkijk te voorkomen. Tevens beschermt een windscherm tegen zijwaartse regen en het houdt je uit de laagstaande middagzon. Windschermen zijn makkelijk te bevestigen aan een gevel, veranda of tussen de palen van een pergola. Het scherm is eenvoudig te monteren met de meegeleverde montagehandleiding. Je kunt het scherm zowel horizontaal als verticaal bevestigen. Als je niet buiten zit, kun je het windscherm gemakkelijk oprollen.

Bekijk Standaard Wind- en Privacyschermen Bekijk Maatwerk Wind- en Privacyschermen

  • € 665,00 inclusief BTW
    In winkelmand

Windschermen zijn er in vele soorten, maten en kleuren

De maatwerk windschermen van ZONZ kun je volledig naar eigen smaak creëren en bestellen. Je kunt kiezen uit de vorm, afmeting, materiaaltype, kleur en bevestigingsmaterialen. De windschermen worden standaard gemaakt met rechte zijden.
Voor de windschermen heb je keuze uit verschillende doeksoorten. ZONZ adviseert je om te kiezen voor een lucht- en waterdoorlatend doek, omdat een waterdicht doek bol gaat staan door de wind. De kleine gaatjes in het doek houden voldoende wind tegen om toch beschut uit de wind te zitten.

Waarom zou je een windscherm kopen?

Bij ZONZ heb je keuze uit maatwerk wind- en privacyschermen in verschillende kleuren en maten. Je kunt de schermen eenvoudig zelf monteren en ze zijn ervoor gemaakt om permanent buiten te hangen. De schermen bieden je privacy en ze helpen tegen wind en laagstaande zon. Vroeger werd een vaste scheidingswand geplaatst voor meer beschutting, maar tegenwoordig kiest men vaak voor een oprolbaar privacyscherm. Als je niet buiten zit, is deze eenvoudig op te rollen en niet meer zichtbaar. Het maken van de goede keuze is van groot belang. Een aantal aspecten, zoals het soort product, de afmetingen, de randafwerking, waterdicht of waterdoorlatend en de manier van bevestigen zijn van belang bij de keuze van het juiste product. Door onze jarenlange ervaring met de windschermen, hebben wij alle tips en adviezen voor je op een rijtje gezet. Bekijk ook waar je op moet letten bij de aanschaf en bevestiging van een windscherm.

Contact

Windschermen vormen een perfect alternatief voor de vaste scheidingswand. Lees er alles over op onze website of neem contact op met ons voor meer informatie of vragen. Je kunt gebruik maken van het contactformulier of je kunt een e-mail sturen naar info@zonz.nl. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar op: 055-2021972.

Bekijk Standaard Wind- en Privacyschermen Bekijk Maatwerk Wind- en Privacyschermen