Overkapping terras doek

Overkapping terras doek op maat

Iedereen weet hoe fijn het is om in de zomer weer gebruik te maken van je heerlijke terras. De zon is natuurlijk erg lekker, maar het kan ook fijn zijn om even lekker de schaduw op te zoeken tijdens een lunch of diner, bijvoorbeeld onder een terrasoverkapping met doek. Een vaste overkapping is erg populair tegenwoordig. Vaak heb je hiervoor een vergunnig nodig en kost het een vermogen. Wist je dat je dit ook met een praktisch schaduw doek kunt doen? Een overkapping terras doek is een functioneel en betaalbaar alternatief voor vaste overkappingen boven je terras. Je kunt een vast schaduwdoek overwegen of een flexibel harmonicadoek/wavesail. Nog mooier is wellicht een maatwerk doek dat wij geheel naar jouw wens maken.

 

Bekijk nu alle soorten pergola schaduwdoek en standaard lamellen van ZONZ sunsails.

Waterdichte terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek kan dienen voor meerdere doeleinden. De schaduw- en zonnedoeken zijn te gebruiken als zonwering, maar er zijn ook waterdichte doeken verkrijgbaar bij ZONZ Sunsails. ZONZ biedt doeken die volledig bestand zijn tegen water, waardoor je tijdens een regenbui gewoon kunt blijven genieten op het terras.

De schaduw doek overkapping voor je terras kan volledig op maat worden gemaakt. Het is een perfect alternatief voor een parasol, waar mensen zich vaak aan ergeren, omdat deze steeds opgezet en verplaatst moeten worden. Wat dacht je van een doek horizontaal bovenin je pergola? Of juist verticaal tussen de balken om hiermee de laagstaande zon te weren? Deze doeken kunnen het hele zomerseizoen blijven hangen.

Overkapping Terras Doek

Een overkapping terras doek in diverse kleuren

We hebben diverse doeksoorten die hiervoor geschikt zijn; waterdoorlatend doek of waterafstotend doek in meerdere materialen en vele kleuren. Als randafwerking zijn er ook diverse mogelijkheden, omdat elke bevestiging anders is. Bevestig je het doek in een pergola, tussen woning en schuur of aan palen? Er is veel mogelijk! Bereken snel online de prijs voor jouw terrasoverkapping op maat.

Op zoek naar een overkapping terras doek?

Wilt je een schaduwdoek gebruiken als overkapping van uw terras? Dan kan je deze op maat laten maken bij Zonz. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-7850458. Je kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@zonz.nl.

Bekijk in de webshop alle pergola terrasoverkappingen van Zonz.