Overkapping terras doek

Overkapping terrasdoek kopen? Zonz maakt doeken op maat!

In plaats van een dure overkapping een praktisch en betaalbaar terrasdoek?

Een vaste overkapping is erg populair tegenwoordig. Vaak heb je hiervoor een vergunnig nodig en kost het een vermogen. Wist je dat je dit ook met een praktisch schaduw doek kunt doen? Het is een functioneel en betaalbaar alternatief voor vaste overkappingen boven je terras. Je kunt een vast schaduwdoek overwegen of een flexibel harmonicadoek / wavesail. Nog mooier is wellicht een maatwerk doek dat wij geheel naar jouw wens maken.

Bekijk Maatwerk Schaduwdoeken Bekijk Standaard Schaduwdoeken

Bekijk nu alle formaten Pergola Schaduwdoeken of Standaard Schaduwdoeken.

Een overkapping terras doek perfect op maat

De schaduw doek overkapping voor je terras kan volledig op maat worden gemaakt. Het is een perfect alternatief voor een parasol, waar mensen zich vaak aan ergeren, omdat deze steeds opgezet en verplaatst moeten worden. Wat dacht je van een doek horizontaal bovenin je pergola? Of juist verticaal tussen de balken om hiermee de laagstaande zon te weren? Deze doeken kunnen het hele zomerseizoen blijven hangen.

Overkapping Terras Doek

In vele doeksoorten en diverse kleuren kunnen wij voor jouw terras een doek op maat maken

We hebben diverse doeksoorten die hiervoor geschikt zijn; waterdoorlatend doek of waterafstotend doek in meerdere materialen en vele kleuren. Als randafwerking zijn er ook diverse mogelijkheden, omdat elke bevestiging anders is. Bevestig je het doek in een pergola, tussen woning en schuur of aan palen? Er is veel mogelijk! Bereken snel online de prijs voor jouw terrasoverkapping op maat.

Ook een overkapping terras doek? Neem contact met ons op!

Wilt je een schaduwdoek gebruiken als overkapping van uw terras? Dan kan je deze op maat laten maken bij Zonz. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-7850458. Je kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@zonz.nl.

Bekijk in de webshop alle pergola terrasoverkappingen van Zonz.