Schaduwdoek op maat

Schaduwdoek op maat? Zonz is de maatwerkspecialist!

Schaduwdoek op maat

Wanneer je in de zomer op uw terras of in de tuin wilt zitten, is het belangrijk dat je ook een plek creëert waar genoeg schaduw is. Omdat niet elk terras of tuin hetzelfde is zoek je een verkoelende schaduwplek die precies bij jouw situatie past. Wij maken een schaduwdoek helemaal naar wens. In welke vorm dan ook en in verschillende doeksoorten en vele kleuren maken wij een schaduwdoek op maat!

Zonz maatwerk schaduwdoek

Bij aankoop van een schaduwdoek op maat ontvang je 2-5 jaar garantie op UV-degradatie, afhankelijk van de gekozen doeksoort. Onze doeksoorten zijn weerbestendig en dus geschikt om het hele zomerseizoen buiten te hangen. De waterdoorlatende doekmaterialen zijn van 100% kunststof; ze kunnen tegen water, beschermen tot 95% tegen de gevaarlijke UV-straling en zijn gemakkelijk schoon te maken. De waterdichte doekmaterialen zijn van polyster of acryl, waterdicht en voorzien van een vuil- en schimmelwerende coating. Je kunt een schaduwdoek horizontaal hangen, maar ook schuin of verticaal. Bijv. in de zijkanten van een pergola, om de laagstaande middag- en avondzon te weren.

De verschillende randafwerkingen van een schaduwdoek op maat

Een schaduwdoek op maat kunnen we maken met diverse randafwerkingen. Kies je voor de standaard gecurvde zijden, waardoor je het doek mooi strak spant bij bevestiging alleen op de hoeken? Of kies je voor een doek met rechte zijden en ogen om de 30cm voor bevestiging rondom in een pergola of frame?

Wil je een schaduwdoek op maat laten maken? Bekijk onze maatwerkpagina! Op aanvraag sturen we ook doeksamples toe. Neem contact met ons op op 030-7850458 of per email naar info@zonz.nl.