Schaduwdoek op maat

Schaduwdoek op maat? Zonz is de maatwerkspecialist!

Wanneer je in de zomer op jouw terras of in de tuin wilt zitten, is het belangrijk dat je ook een plek creëert waar genoeg schaduw is. Omdat niet elk terras of tuin hetzelfde is zoek je een verkoelende schaduwplek die precies bij jouw situatie past. Wij maken een schaduwdoek helemaal naar wens. In welke vorm dan ook en in verschillende doeksoorten en vele kleuren maken wij jouw schaduwdoek op maat!


Bekijk alle standaard zonnedoeken en maatwerk zonnedoeken van ZONZ sunsails.

Een schaduwdoek op maat bestel je bij Zonz!

Bij aankoop van een schaduwdoek op maat ontvang je 2-5 jaar garantie op UV-degradatie, afhankelijk van de gekozen doeksoort. Onze doeksoorten zijn weerbestendig en dus geschikt om het hele zomerseizoen buiten te hangen. De waterdoorlatende doekmaterialen zijn van 100% kunststof; ze kunnen tegen water, beschermen tot 95% tegen de gevaarlijke UV-straling en zijn gemakkelijk schoon te maken. De waterdichte doekmaterialen zijn van polyster of acryl, waterdicht en voorzien van een vuil- en schimmelwerende coating. Je kunt een schaduwdoek horizontaal hangen, maar ook schuin of verticaal. Bijv. in de zijkanten van een pergola, om de laagstaande middag- en avondzon te weren.

De verschillende randafwerkingen van een schaduwdoek op maat

Een maatwerk schaduwdoek kunnen we maken met diverse randafwerkingen. Kies je voor de standaard gecurvde zijden, waardoor je het doek mooi strak spant bij bevestiging alleen op de hoeken? Of kies je voor een doek met rechte zijden en ogen om de 30cm voor bevestiging rondom een pergola of in een frame?

Wil je een schaduwdoek op maat laten maken? Bekijk onze maatwerkpagina! Neem contact met ons op op 030-7850458 of per email naar [email protected].

Bestel nu gratis doeksamples voor jouw schaduwdoek op maat

Twijfel je over het juiste materiaal voor jouw schaduwdoek? Wil je het in handen hebben of kijken of de kleur van jouw voorkeur past bij jouw tuinset? Bestel dan via onze webshop gratis schaduwdoeksamples. We sturen je de doeksamples gratis toe zodat je, alvorens een bestelling te plaatsen, overtuigd bent dat je het juiste materiaal en kleur gekozen hebt.