Schaduwdoeken op maat

Schaduwdoeken op maat koop je bij ZONZ

In de zon zitten is lekker, maar je moet er wel aan denken je huid te beschermen tegen UV-straling. Een schaduwdoek dat tot 95% van de UV-straling tegenhoudt is daarom een goed alternatief voor de parasol. Een parasol heeft vaak een zware en hinderlijke sta-in-de-weg voet en dien je op te bergen bij regen en harde wind. Schaduwdoeken echter kunnen het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. Wij verkopen een groot assortiment standaard doeken in vier kleuren. Daarnaast zijn wij dé specialist in schaduwdoeken op maat!

Geen terras is hetzelfde

Omdat elk terras vaak een andere afmeting heeft, maken wij schaduwdoeken op maat. In waterdoorlatend of waterdicht doekmateriaal, in verschillende doeksoorten en in vele kleuren realiseren wij de perfecte schaduw voor jou. Omdat ook de bevestigingsmogelijkheden per terras of tuin verschillen, heb je de keuze uit vier randafwerkingen. Met bijvoorbeeld een curve of rechte zijde met ogen om de 30cm. Ook al het bevestigingsmateriaal kan je bij ons aanschaffen.

Maatwerk calculator van Zonz

Omdat er zoveel mogelijk is met schaduwdoeken, is het verstandig je goed te laten voorlichten. Informeer bij ons wat voor jou de beste oplossing is. Bekijk alle informatie over maatwerk schaduwdoeken op onze uitgebreide website. Zo creëer je op de plek die jij wilt jouw ideale schaduw. En dat alles tegen een zeer betaalbare prijs!

Keuzehulp

Wanneer je hebt besloten om een schaduwdoek op maat aan te schaffen, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt, wanneer je overgaat tot aankoop. Hierbij kan de keuzehulp van ZONZ jou helpen. Je zoomt stap voor stap in op alle wensen die je hebt. Wil je een waterdicht of waterdoorlatend doek? Komt het doek in een pergola of hangt deze los? Wanneer je al deze vragen hebt beantwoord, komt jouw ideale schaduwdoek op maat naar voren. Zo weet je zeker dat je de juiste schaduwkeuze maakt.

Contact

Zonz kan de mooiste schaduwdoeken op maat maken voor je. Wil je meer weten over deze doeken? Bekijk dan onze uitgebreide website. Bij vragen kan je een e-mail richten aan [email protected].