Menu
EUR

Maatwerk winddoeken en privacydoeken ongelijkzijdige vierhoek

Je kunt jouw winddoek geheel naar wens samenstellen. Bereken vrijblijvend jouw prijs, waarna je zelf beslist of je direct wilt bestellen.

 • Een doek dat precies bij jouw situatie past
 • In meerdere kleuren en doeksoorten verkrijgbaar
 • Doeksoorten met uitstekende UV-bescherming
 • Europees maatwerk
Inmeten

Bij het inmeten van een wind- of privacydoek is de bevestigingsmethode bepalend voor de doekmaat. Gebruik spanelastieken voor flexibiliteit en snelle montage, of tierips en koord voor een vaste bevestiging met minimale spanmarge. Houd rekening met een spanmarge van 5-12 cm per zijde en trek dit af van de gemeten breedte. Bij doeken langer dan 250 cm is extra bevestiging bovenaan nodig om doorhangen te voorkomen. Voor gedetailleerde instructies, klik op de link hieronder.

Bekijk de instructies
Montage

Het monteren van wind- en privacydoeken kan op verschillende manieren, afhankelijk van de gewenste flexibiliteit. Gebruik spanelastieken voor maximale flexibiliteit en eenvoudige montage/demontage. Voor een strakke bevestiging met minimale spanmarge zijn tiewraps ideaal. -Bevestiging met spanelastiek, koord of tierips. NIET met draadspanners of katrolset!Koord rijgen biedt een stabiele maar minder flexibele optie. Bij doeken langer dan 200 cm is extra bevestiging bovenaan aanbevolen om doorhangen te voorkomen. Bevestig direct aan één zijde met schroefduimen en gebruik schroefoogjes aan de andere zijde voor koordbevestiging. Meet en bestel het doek 10-24 cm kleiner dan de gemeten ruimte.

Bekijk de instructies
Good2knowz

Wind-privacy doeken hebben zeilogen op 2 cm van de rand en een zoom van 4 cm. Ze worden geproduceerd in opgespannen toestand en hebben een dunnere verstevigingsband dan doeken met gecurvde zijden. Zijden korter dan 2 meter kunnen op de hoeken worden opgespannen, langere zijden op meerdere punten om doorhangen te voorkomen. Gebruik spanelastieken, koord of tierips voor bevestiging, niet katrollen of draadspanners. Houd rekening met verschillende spanmarges afhankelijk van de bevestigingsmethode. Wij adviseren water- en luchtdoorlatende doeken voor de beste prestaties.

Bekijk de instructies

Kies je doeksoort:

Maatwerk Wind- of privacydoek ongelijkzijdige vierhoek Mila
Meest gekozen
Maatwerk wind-, of privacydoek. Vorm ongelijkzijdige vierhoek. Doeksoort waterdoorlatend MILA, meest verkocht. Buiten genieten, terwijl je lekker beschut bent tegen wind of ongewenste inkijk! Lees meer
Maatwerk wind-, of privacydoek. Vorm ongelijkzijdige vierhoek. Doeksoo...
24,00 19,83 per m2
 
  Bekijken
Maatwerk Wind- of privacydoek ongelijkzijdige vierhoek Tara
Maatwerk wind-, of privacydoek. Vorm ongelijkzijdige vierhoek. Doeksoort waterdoorlatend TARA. Buiten genieten, terwijl je lekker beschut bent tegen wind of ongewenste inkijk! Lees meer
Maatwerk wind-, of privacydoek. Vorm ongelijkzijdige vierhoek. Doeksoo...
15,50 12,81 per m2
 
  Bekijken
Maatwerk Wind- of privacydoek ongelijkzijdige vierhoek Nova
Maatwerk wind-, of privacydoek. Vorm ongelijkzijdige vierhoek. Doeksoort waterdoorlatend NOVA. Buiten genieten, terwijl je lekker beschut bent tegen wind of ongewenste inkijk! Lees meer
Maatwerk wind-, of privacydoek. Vorm ongelijkzijdige vierhoek. Doeksoo...
22,40 18,51 per m2
 
  Bekijken

Goed om te weten

De Maatwerk winddoeken van ZONZ kan je volledig naar eigen smaak bestellen. Zo kan je kiezen uit de vorm, afmeting, randafwerking, materiaaltype, kleur en bevestigingsmaterialen. Je creëert hiermee beschutting naar eigen inzicht.

Maatwerk winddoek van ZONZ Privacydoek op terras

Een winddoek is van een HDPE kunststof doek dat gebruikt wordt om beschutting tegen de wind of privacy te creëren. Wij adviseren geen wind- en waterdicht doek om verticaal te monteren. Door de wind zal dat doek bol gaan staan. Een doek met kleine gaatjes voldoet prima als beschutting tegen de wind.

Randafwerking wind-, privacydoek ZONZ

Kies het bevestigingsmateriaal bij je maatwerk doek met rechte zijden:

Bij het invoeren van jouw afmetingen én de keuze in randafwerking, berekent ons systeem automatisch het aantal ogen in het doek en dus het benodigd aantal bevestigingsmateriaal. Dit wordt in de prijs meegenomen. Het bevestigingsmateriaal kan je er zo gemakkelijk mee bijbestellen. Je kunt ook kiezen om er niets bij te bestellen.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende manieren van opspannen (zie ook onderaan deze pagina):

1) met spanelastiek:

Een korte spanelastiek van 13cm lengte.

of een langere spanelastiek (Spannquick) van 20cm lengte.

2) rijgen met koord:

Alleen koord (niet elastisch), wat je om de balk/ frame heen slaat.

of koord (niet elastisch) mét kleine rvs schroefoogjes, die je in de (houten) balken bevestigt. 

 

De keuze geef je in je maatwerk bestelling hier aan: 

De voordelen van een maatwerk winddoek, ongelijkzijdige vierhoek, van ZONZ:

 • Betaalbare oplossing voor het creëren van beschutting
 • Een doek dat precies bij jouw situatie past
 • Keuze in randafwerking
 • In meerdere kleuren en doeksoorten verkrijgbaar
 • Europees maatwerk
 • Al binnen 3-4 wkn geleverd

Voorwaarden:

 • Je kunt zelf alleen doeken met 3- of 4-hoeken online bestellen. Wil je meer hoeken (bijv. 5 of 6)? Dat kan, mail (Z)ons op [email protected]
 • Betaling vooraf
 • Levertijd 3-4 wkn
 • Niet goed, dan maken we het alsnog goed

 

Twijfel je nog over jouw maatwerk wind-, privacydoek?

Wil je eerst het doek zien en voelen, bestel dan gratis doeksamples bij (Z)ons https://zonz.webshopapp.com/samples/samples-voor-maatwerk-schaduwdoeken/

Ben je er nog niet uit, welk doektype voor jou geschikt is, doe dan eerst onze keuzehulp https://zonz.webshopapp.com/keuzehulp/

Bekijk hier onze inmeet- en montageinstructies https://zonz.webshopapp.com/kennisbank/

Tips over jouw maatwerk product bekijk je hier bij onze Good2KnowZ

 

De montage van een maatwerk winddoek

Een maatwerk winddoek monteer je tussen de palen van een pergola of tussen gevel en paal. De mate van flexibiliteit, dus hoe vaak wil je je doek eraf halen, bepaalt de manier van bevestigen. Als je het doek met koord rijgt door schroefoogjes of om een balkenframe, dan is het doek er minder snel af te halen. Maar als je het doek met spanelastieken bevestigt, is het er wel snel af te halen.

Bevestigingsmateriaal voor winddoek

Onze producten zijn Do-It-Yourself, maar met een beetje online hulp en kennis van ZONZ, zal je zien dat ook jij het kunt. Het is echt niet zo moeilijk!

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €25,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!